به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، حجتالاسلاموالمسلمین موسوی مدیر ستاد اقامه نماز با سید موسی متوسلین سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری قزوین مورخه بیست و یکم آذرماه دیدار کرد.
در ابتدای جلسه مدیر ستاد اقامه نماز ضمن تشکر از سرپرست جدید و تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: اگر خانم فاطمه زهرا (س) با خون خود نهال اسلام را که پیامبر اکرم (ص) کاشته بود، آبیاری نمیکرد، چیزی به نام اسلام باقی نمانده بود.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: با توجه به برگزاری اجلاسیه سراسری نماز که با حضور رئیسجمهور در نیمه دیماه برگزار خواهد شد، میخواهیم نهمین اجلاس سراسری استانی را در روز ۱۳ دیماه که مصادف با ولادت بیبی دوعالم حضرت زهرا (س) و بنیان گزار انقلاب اسلامی و گرامی داشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی است را در سالن شهید امامی استانداری برگزار کنیم.
مدیر ستاد اقامه نماز اظهار کرد: با پیشنهاد حجتالاسلاموالمسلمین علی اکبری مبنی بر تحول در رویه اجلاس، تصمیم بر این شده است که وظیفه هر نهاد نسبت به نماز با توجه به خواستههای قرآن و مقام معظم رهبری چه بوده و اگر اقدامی در جهت آن وظیفه انجامشده علت موفقیت چیست تا بتوان آن را تقویت کرد و اگر خدایی نکرده ناکامی وجود داشته، علت آن را جویا شویم.
موسوی ادامه داد: برای تسریع در تحول اجلاس پیش رو و با پیشنهاد حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی دستگاهها بر اساس اولویت به ۱۳ بخش تقسیمشدهاند که برای مثال میتوان به آموزشوپرورش، دانشگاه فرهنگیان، وزارت ورزش و جوانان و اوقاف اشاره کرد. بر اساس این دستهبندی در هر دستگاه باید کمیسیونهای تخصصی تشکیل شود تا اگر مشکلی هست بدانیم چه کسی باید آن را رفع کند.
متوسلین سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری ضمن تسلیت شهادت خانم فاطمه زهرا (س) گفت: با توجه به اهمیت نماز باید تمام تلاشها بر این باشد که در اجلاس استانی برنامههای در شأن آن مانند: گروههای سرود، استفاده از کلیپها و سخنان مقام معظم رهبری درباره نماز باشند تا مدیران دستگاههای اجرایی به اهمیت نماز اهتمام بیشتری بورزند.
متوسلین افزود: در جامعه کنونی که تمام تلاش جوامع غربی بر نسل جوان است، باید روی باورهای آنها کار کنیم تا فاصلهای که بین نوجوانان و جوان با نماز افتاده است را با عنایت خداوند جبران کنیم. میتوانیم از مدارسی که در آنها طرح یاوران مهدی (عج) اجرا میشود بهعنوان یک تجربه موفق نگاه کنیم و از آنها برای کاهش این فاصله استفاده کنیم، زیرا شخصیتها در دوران نوجوانی شکل میگیرد و هیچ بستری بهتر از مدارس برای فرهنگسازی وجود ندارد.