به گزارش روابط عمومی و امور استان ها ستاد اقامه نماز ، در این دیدار صمیمی ، دکتر مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ، مهدیان معاونت برنامه ریزی ، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور به همراه مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای به طرح دیدگاه ها و گزارش عملکرد خود پرداختند . مشروح جلسه بدین شرح است :
در این جلسه دکتر صالحی عمران، دکتر نعمتی و خانم دکتر کواشی از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به ارائه نظرات و گزارشات خود پرداختند ؛ دکتر صالحی در این جلسه یادآور شد : ما در کل کشور ۱۷۳ دانشکده داریم که قریب به ۲۰۰ هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند .
وی افزود : ما در دانشگاه ، ۱۰۰ رشته / گرایش در کاردانی و ۴۷ رشته گرایش در کارشناسی نا پیوسته و ۷ رشته گرایش در کارشناسی پیوسته در دانشگاه داریم. همچنین حدود ۱۸۰۰۰نفر استاد مدعو، ۱۰۰۰نفر کادر آموزشی رسمی شامل (هیات علمی، فنی آموزشی و مدرس ) داریم و در حال رایزنی برای جذب ۱۰۰ نفر کادر آموزشی جدید هم هستیم،که ردیف استخدامی آنها اخذ شده است.
صالحی در ادامه عنوان نمود : دانشجویان ما فارغ التحصیلان هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش هستند.و ما تقریبا ۱۳۶۹ کارگاه و آزمایشگاه مجهز در سطح کشور داریم.
در ادامه جلسه استاد قرائتی با تاکید بر اینکه برخی کارها باید انقلابی انجام شود افزودند :
تلاش کنید در تمام بخش هایی همانند (دانشگاه فنی و حرفه ای، علمی – کاربردی و مراکز سازمان آموزش فنی و حرفه ای) که در یک راستا فعالیت می کنند، هماهنگی ایجاد شود. و این مهم، مدیران جسور و انقلابی نیاز دارد. رشته ها و تولیدات دانشگاه در رسانه ملی، جهت فرهنگ سازی در جامعه معرفی شوند، البته در این رشته ها نیازهای جامعه امروز را ترویج کنید (رشته ها کاربردی باشند) و نتیجه محور باشیم.
ایشان افزودند : تلاش کنید مشکلات جامعه در حوزه اشتغال را کم کنید. می توانید در این بخش با دانشگاه علمی – کاربردی مشارکت داشته باشید .تلاش کنید فرهنگ ادامه مشاغل خانگی و خانوادگی را ترویج کنید و برای این کار از اهرم های تشویقی بهره بگیرید. به عنوان مثال سربازی که شغل و مهارت پدر را دنبال کند، مدتی کسر خدمت داشته باشد و … . باید از قالب های قانونی و کم اثر خارج شویم. همچنین برای ارتقای نماز همکاران و دانشجویان برنامه های ویژه ای داشته باشید.
در پایان جلسه بر چهار نکته مورد نظر ایشان جمع بندی حاصل شد که به شرح ذیل می باشد :
– استفاده از مهارت مردمی در سطح گسترده
– استفاده از صدا و سیما برای ترویج دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین، معرفی توانمندیهای دانشجویان این دانشگاه.
– شکستن قالب های کم اثر و دست و پاگیر
حذف محدودیت های زمان و مکان از آموزش ها
همچنین مصوباتی از سوی مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای مورد نظر قرار گرفت که از جمله آن به موارد زیر می توان اشاره کرد:
۱ – تلاش برای رفع موانع قانونی در اجرای طرح هماهنگی فعالیت های دانشگاه فنی و حرفه ای، علمی – کاربردی .
۲ – اساتید کتاب مهارت های معلمی را بخوانند و بکار گیرند.
۳ – یکی از برنامه های درسهایی از قرآن در محل دانشگاه ضبط شود.
ثبت دیدگاه