معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با بیان اینکه فریضه نماز اول وقت در حدود ۵ هزار و ۴۰۰ مدرسه این استان اقامه می شود، گفت: تقویت نمازخانه ها و ائمه جماعات مدارس در دستور کار آموزش و پرورش خراسان رضوی می باشد.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی براتعلی منصوریان معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه یکی از اولویت های مهم اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تقویت و توسعه فعالیت های قرآن، عترت و نماز است، اظهار داشت: امسال علاوه بر فعالیت های گذشته ، تقویت نمازخانه ها و ائمه جماعات مدارس استان برگزاری مسابقات قرآنی و توجه به دارالقرآن ها در دستور کار قرار دارد.
وی، فراگیری، افزایش پوشش و دعوت از دیگر نهادهای اجرایی در برگزاری برنامه ها را از دیگر اهداف آموزش و پرورش در فعالیت های قرآن، عترت و نماز دانست و افزود: اثربخشی این فعالیت ها باید دارای اثرات تربیتی و ماندگار باشد تا دانش آموزان را به سوی نمازو فعالیت های قرآنی هدایت کند.
منصوریان با بیان اینکه فریضه نماز جماعت در حدود پنج هزار و ۴۰۰ مدرسه خراسان رضوی اقامه می شود، بیان کرد: هم اکنون در ۵۰ درصد مدارس استان امام جماعت روحانی داریم و در ۵۰ درصد دیگر مدارس کمبود روحانی داریم.
ثبت دیدگاه