گروه اجتماعی ـ مدیر ستاد اقامه نماز فارس با اشاره به آیه ۳ سوره صف تأکید کرد که باید برای دعوت دیگران به نماز، در عمل عامل باشیم و ادامه داد: برخی از مدیران کارکنان را به نماز دعوت میکند اما خود در نماز جماعت شرکت نمیکنند.
به گزارش ایکنا از فارس، حجتالاسلام علی سقاچی، قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس امروز، ۲۸ آذرماه در دومین اجلاس نماز شهرستان آباده گفت: همانطور که امام سجاد(ع) میفرمایند، فرزند بر پدر و مادر خود حقوقی دارد و یکی از این حقوق آشنایی او با خدا است و چه عملی نیکوتر از نماز برای آشنایی فرزند با خدا.
وی با بیان اینکه برای سوق دادن فرزندان چند گام اساسی نیاز است، گفت: گام نخست این است که باید جایگاه نماز برای پدر و مادر مشخص باشد و همچنین گفتار و عمل آنها نیز باید یکی باشد.
سقاچی با اشاره به آیه ۳ سوره صف «کَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید»، گفت: متاسفانه مشاهده میشود که مدیران در برخی ادارات و مدارس، کارکنان و دانشآموزان را به نماز دعوت میکنند اما خود در نماز جماعت شرکت نمیکنند و حاضر نیستند اذان بگویند و در نظافت نمازخانه کمک کنند. این گونه نمیتوان توقع داشت که سایرین به دعوت مدیر پاسخ دهند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس، گامهای سوم و چهارم را توجه به تفاوتهای فردی و ایجاد انگیزه در میان فرزندان برشمرد و گفت: اینها مواردی است که والدین برای دعوت فرزندان به نماز باید توجه داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خداوند در دو زمان حال انسان را میگیرد، یک زمان مصداق آیه ۱۲۴ سوره طه « وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَهً ضَنْکًا…؛ و هر کس از یاد من دل بگرداند در حقیقت زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت…» و یک زمان میخواهد حال بهتری به او بدهد.
سقاچی به نقل روایتی در این زمینه پرداخت و گفت: روزی اصحاب شیخ جعفر کاشف الغطاء متوجه میشوند که این فقیه عالیقدر گاهی که به داخل خانه میرود، همسرش حسابی او را کتک میزند. یک روز چهار پنج نفر جمع شدند و خدمتش آمدند و گفتند: آقا ما داستانی شنیدهایم از خودتان باید بپرسیم. آیا همسر شما گاهی شما را میزند؟! فرمود: بله، عرب است، قدرتمند هم هست، قویالبنیه هم هست، گاهی که عصبانی میشود، حسابی مرا میزند. من هم زورم به او نمیرسد. گفتند: او را طلاق بدهید. گفت: نمیدهم. گفتند: اجازه بدهید ما زنهایمان را بفرستیم ادبش کنند. گفت: این کار را هم اجازه نمیدهم. گفتند: چرا؟ گفت: این زن در این خانه برای من از اعظم نعمتهای خداست چون وقتی بیرون میآیم و در صحن امیرالمومنین میایستم و تمام صحن، پشت سر من نماز میخوانند، مردم در برابر من تعظیم میکنند. گاهی در برابر این مقاماتی که خدا به من داده، یک ذرّه هوا مرا برمیدارد. همان وقت میآیم در خانه کتک میخورم، هوایم بیرون میرود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه