نشست دانش آموزی با موضوع نماز در شهرستان شهرضا شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور حجه الاسلام جعفری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان، رستگار رئیس آموزش و پرورش شهرستان و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان و اولیای آنها در مسجد حضرت فاطمه (سلام الله علیها) شهرستان شهرضا برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، در این نشست رستگار رئیس آموزش و پرورش شهرستان پیرامون اهمیّت نماز ونقش آن در زندگی انسان مطالبی را بیان نمود. در ادامه محمدزاده با بیان این که نماز بزرگترین معروف است، خاطر نشان کرد که نماز اول وقت باعث پیشرفت و رشد انسان در زندگی می شود.
وی همچنین افزود که تعلیم فرائض دینی به ویژه نماز از وظایف والدین نسبت به فرزندان است و طبق وعده الهی آنان را از فحشاء و منکرات نهی می کند.
در این نشست از تعدادی از معلّمین و دانش آموزان دبیرستان شهید آزادی شهرستان شهرضا تجلیل به عمل آمد. همچنین نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجه الاسلام جعفری دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان شهرضا اقامه شد.
ثبت دیدگاه