دبیر ستاد اقامه نماز استان کردستان گفت: تلاشهای بسیاری برای ساماندهی نمازخانههای بینراهی استان صورت گرفته اما تا وضعیت مطلوب خیلی فاصله داریم.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور و به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، اکبر عظیمی عصر امروز در دیدار فعالان قرآنی کردستان با نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: در حوزه نماز چند تکلیف به ستاد اقامه نماز محول شده است که تولید محتوای آموزشی در قالب مکتوب و مجازی است.
وی افزود: اعمال نظارت از عملکرد ادارات و بازدید از نمازخانهها به ویژه نمازخانههای بین راهی از دیگر فعالیتهای این ستاد است.
دبیر ستاد اقامه نماز استان کردستان به اجرای طرح ساماندهی نمازخانهها در ادارات استان و ایجاد وضوخانههای ویژه اهل سنت در استان اشاره کرد و گفت: الان بیشتر ادارات استان از این مبحث ساماندهی شدهاند و ادارات همگی دارای امام جماعت هستند.
عظیمی به مشکلات عدیده نمازخانههای بین راهی اشاره کرد و گفت: رفع این دغدغه به زمان و اعتبار نیاز دارد اما تمام توان خود را برای ساماندهی این نمازخانه ها در مجتمعهای بینراهی و پمپ بنزینها به کار گرفتهایم.
وی افزود: برپایی دورههای آموزشی برای ردههای مختلف سنی در کنار برپایی دورههای تخصصی دعوت به نماز برای روحانیون و معلمان از جمله این دورهها بوده است.
در ادامه این گردهمایی نیز زهرا زندی نماینده تشکلهای قرآنی استان کردستان از برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآنی در ایام ماه رمضان و برپایی ۱۰ محفل بزرگ قرآنی در دهه آخر رمضان خبر داد.
وی همچنین از برنامهریزی برای ایجاد موزه قرآن در استان، راهاندازی مهدهای قرآنی، ایجاد و راهاندازی مدارس قرآن با هدف تربیت حافظ، راهاندازی کتابخانه تخصصی قرآن به عنوان دیگر برنامههای مجموعه تشکلهای قرآنی استان یاد کرد.
حجتالاسلام سیدمحمد سادات رابط دفتر ولی فقیه در شورای عالی قرآن استان نسبت به جزیرهای عملکردن برخی موسسات قرآنی انتقاد کرد و گفت: جای تاسف است که برخی از موسسات نیز با نگاه مادی به این عرصه مینگرند.
وی افزود: یکی از رویشهای انقلاب اسلامی در ایران تربیت هزاران حافظ قرآنی است که برای تداوم این عرصه نقش مساجد در فعالیتهای قرآنی پررنگ تر شود.
ثبت دیدگاه