اولین جلسه شورا اقامه نماز منطقه سه کشور به میزبانی چهارمحال و بختیاری در شهرستان شهرکرد در محل ستاد اقامه نماز استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد اولین نشست شورای اقامه نماز منطقه سه کشور به میزبانی شهرکرد، برگزار شد.
حسین ذوالانوار در ابتدای این جلسه با اشاره به جایگاه معلمی، گفت: لزوما هر فردی که از دانشگاه فارغ التحصیل میشود دارای همه صلاحیتهای معلمی نیست بلکه بایستی معیارهای خاصی در این خصوص برنامهریزی شود و پس از آن، به عنوان معلم وارد محیط آموزشی و مدارس شود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان فارس با اشاره به اینکه در سالهای اخیر برخی ضدارزشها وارد بدنه آموزش و پرورش شده و آنچه میبینیم اجرایی شدن برخی برنامهها با باطن غربی در مدارس کشور است، عنوان کرد: برخی مسائل با قبح بالایی که دارند در حال تدریس در برخی مدارس هستند.
این مسؤول با اشاره به ارتباط ضعیف وزارت آموزش و پرورش با ستاد اقامه نماز توضیح داد: با اینکه مجلس در این خصوص مصوباتی داشته اما در اجرا به آن اهمیتی داده نمیشود.
وی افزود: ستاد اقامه نماز با بحران آسیبهای اجتماعی که در زیر پوست جامعه در حال افزایش است مواجه است، ضعف ارتباط نسل جوان با خداوند و محدود شدن برخی نهادهای فرهنگی و متولی در این موضوع منجر شده شاهد تحولات مثبتی نباشیم.
ذوالانوار با انتقاد به صدا و سیما که در زمینه نماز کار خاصی انجام نمیدهد، اضافه کرد: تلاشهایی شده ولی نماز موضوعی است که باید ویژه به آن پرداخته شود و در فضای مجازی نیز باید با برنامهریزی دقیق و مستمر در بحث نماز کار شود.
رئیس ستاد اقامه نماز اصفهان
در ادامه حجتالاسلام ابراهیم رنجبر با اشاره به موضوع اجلاس نماز و دانشآموز گفت: در حال حاضر نیاز به طرحها و ایدههای جدید داریم، وضع نماز در مدارس خوب نیست و در راستای تاکید مقام معظم رهبری بهتر است اجلاسها در تمامی مناطق دانشآموزی شود.
رئیس ستاد اقامه نماز اصفهان با تاکید بر اینکه بحث نماز نیازمند حرکت مردمی است، بیان کرد: برای ارزیابی وضع میدانی نماز در مدارس در استان اقداماتی انجام شده و در تلاش هستیم نشستهای تخصصی دانشآموزی در خصوص با حضور آموزش و پروش این استان و خیرین برگزار کنیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس
حجتالاسلام علی سقاچی ادامه داد: اگر عاملان بحث نماز خود مصمم و دارای دغدغه دینی باشند به خوبی در این خصوص برنامهریزی خواهند کرد، استفاده از طلبههای جوان، باحوصله، خوشفکر و با ایده برای پرورش دانشآموزان در مدارس منجر به اتفاقات خوبی در این موضوع خواهد شد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس عنوان کرد: در صورتیکه آموزش و پرورش با حوزه علمیه در خصوص بحث نماز و دانشآموز برنامهریزی و همکاری نمایند و ساختار اجرایی را تغییر دهند به اهدافمان که در رستای پیام مقام معظم رهبری است میرسیم.
رئیس ستاد اقامه نماز بوشهر
در ادامه حجتالاسلام عباس خشنود تشریح کرد: کمیته بررسی و نظارت نماز در مدارس برای نهادینه شدن نماز یکی از ضروریات است، چرا که در بحث نماز نه صد درصد با افت مواجه هستیم نه صد درصد پیشرفت مشاهده میکنیم، باید از هر دو بعد کمی و کیفی برای این موضوع برنامهریزی شود.
مسؤول ستاد اقامه نماز بوشهر بیان کرد: در برخی مواقع دیده میشود اولیا و حتی مربیان به مسئله نماز آگاهی لازم را ندارند پس بایستی برای آگاهی این افراد نیز برنامهریزی شود.
وی با بیان اینکه در مدارس نیاز به امام جماعت توانمند است، اضافه کرد: مدیر، معاون و مربیان با کرامت رفتاری خود باید مبلغ نماز باشند، و در محتوای ارائه شده در موضوع نماز دقت و وقت بیشتری لازم است.
خشنود در پایان صحبت خود با تاکید بر اینکه برنامهریزی در خصوص نماز و آموزش در این موضوع باید از دوره ابتدایی آغاز شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر آسیبهایی که شناسایی میشود باید برای ارائه راهکار نیز برنامهریزی شود.
رئیس ستاد اقامه نماز یزد
حجتالاسلام علی حبیبیان ادامه داد: علارغم تمامی سمپاشیهایی که خصوص نماز میشود وقتی یک روحانی توانمند وارد مدرسه شود تمامی معادلات ذهنی سنگ اندازان بهم خورده و برخی معضلات اجتماعی نیز حل میشود.
رئیس ستاد اقامه نماز یزد اظهار کرد: اگر زیرساختها تامین و حداقل امکانات فراهم باشد میتوان اقدامات بیشتری در خصوص نماز انجام داد، باید ویژه و تخصصی برای نشستهای دانشآموزی و خانواده مطهر برنامهریزی شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کهکیلویه و بویر احمد
حجتالاسلام رضا قاسمی با اشاره به چالش و شبهههای جدیدی که روزانه ایجاد میشود، تشریح کرد: ما به ازای افزایش مشکلات دستگاههای متولی فرهنگی محدودتر میشوند، نیاز است بصورت تخصصی و علمی ساختارها تغییر و برای مشکلات راهکار ارائه دهیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کهکیلویه و بویراحمد ریشه اکثر مشکلات و آسیبهای اجتماعی را خلا معنوی در جامعه دانست و عنوان کرد: وقتی این خلا معنوی حل شود بسیاری از آسیبهای اجتماعی نیز حل میشوند.
وی اشاره کرد: نیاز است در سطح کلان کشوری برای برخی مسائل برنامهریزی شود و باید تلاش کنیم خانواده، مربیان و دانشآموزان به عنوان سه محور اصلی بهصورت همزمان رشد و آگاهسازی شوند تا شاهد پیشرفت در بحث نماز و دانشآموز باشیم.
ثبت دیدگاه