به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اردبیل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل؛ معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به برگزاری اولین جشنواره تهیه محتوای الکترونیکی با موضوعات قرآن، عترت و نماز، عنوان کرد: این جشنواره در راستای تشویق آثار فاخر همکاران، اساتید و مربیان قرآنی، دانشجو معلمان و دانش آموزان در موضوعات قرآن، عترت و نماز برگزار می شود.
سید غلامحسن خلیلی موسوی هدف از برگزاری این جشنواره را فراهم آوردن بستری مناسب برای ارائه آثار الهام گرفته از مفاهیم قرآنی، انعکاس حضور و تجلی عمیق مفاهیم قرآن در هنر، زبان، ادب، تعلیم و تربیت ایرانی و کشف و شناسایی استعدادهای هنری دانش آموزان و فرهنگیان دانست و افزود: شرکت همه همکاران، فرهنگیان، دانشجومعلمان و دانش آموزان در این جشنواره آزاد است.
رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان نیز، موضوعات جشنواره را در قالب سه حوزه قرآن، عترت و نماز عنوان کرد و عناوین موضوعات را در موارد « سبک زندگی قرآنی، آموزه های اخلاقی مبتنی بر قرآن و عترت، سبک زندگی ایرانی – اسلامی، علوم روز در قرآن و کلام معصومین (ع)، آموزش مباحث صوت و لحن، تجوید، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، آموزش مباحث مربوط به نماز و آموزش سبک های مداحی و دعاخوانی در بخش های مختلف فیلم (مستند، داستانی، تجربی و پویا نمایی ) کلیپ، انیمیشن، سرود، نمایش، موشن گرافی و پویا نمایی کتب مسابقات قرآنی و طرح مصباح الهدی » بر شمرد.
وحید سید هاشمی افزود: داوری جشنواره هفته آخر آذرماه ۱۳۹۹ مطابق با هفته قرآن، عترت و نماز می باشد و به نفرات برگزیده جوایز نفیس همراه با گواهی شرکت در جشنواره و تقدیرنامه اهدا خواهد شد.

ثبت دیدگاه