بهگزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی ، حجتالاسلام علی رودبارانی در جلسه شورای اقامه نماز استان مرکزی با اشاره به گزارش مصوبات جلسه پیش اظهار داشت: رسیدگی به شهرکهای بدون مساجد در پنج شهرک حمید، شهرک امین، جنوب شهرک مشاور، انتهای کوی علمالهدی و فاز ۳ هپکو جزو مصوبات جلسه پیش است و شهرکهایی که از نظر وجود مجتمعهای مسکونی و تراکم جمعیت از اهمیت بالایی برخوردارند در اولویت هستند.
وی افزود: با اداره کل راه و شهرسازی جلساتی در خصوص اختصاص زمین برای ساخت مسجد در مناطق فاقد مسجد انجام شده و ۲ نقطه نیز برای احداث مسجد در شهرکهای امین و الهیه واگذار شده است.
مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی عنوان کرد: در ادارات استان مرکزی ۱۴۳ نماز جماعت برگزار میشود که ۴۳ نفر از ائمه جماعات در بخش قرارداد با مشکلاتی مواجه هستند.
رودبارانی ادامه داد: ششمین اجلاسیه نماز اواخر اسفندماه در سالن غدیر استانداری تحت عنوان پیوند نماز، خانه و مدرسه برگزار میشود و در همین راستا از ۳ استاد مرکز تخصصی نماز دعوت به عمل آمده و در طی سه هفته به صورت روزانه ۳ نشست برای مدیران، دانشآموزان پسر متوسطه و دانشآموزان دختر برگزار میکنند.
وی تصریح کرد: ۵۴ برنامه قبل از برگزاری اجلاسیه که این هفته آخر برنامههاست به صورت مجازی و در شبکههای شاد برگزار میشود و امیدواریم اجلاسیه نماز امسال نیز مانند سال پیش به نحو احسن برگزار شود.
در ادامه استاندار مرکزی گفت: در استان مرکزی هنوز از مجمع خیرین مسجدساز برخوردار نیستیم و تشکیل این مجمع با هدفگذاری سودمند و با همکاری ستاد و دبیرخانه شورای اقامه نماز و استانداری مرکزی در دستور کار قرار میگیرد.
سیدعلی آقازاده با اشاره به رسالت این شورا اظهار داشت: برگزاری نماز جماعت، افزایش نماز در ادارات، توجه ویژه به مساجد و فعالیتهای آنان جزو وظایف مهم شورای اقامه نماز است.
وی افزود: مساجد تنها محل برگزاری نماز و مناسبتهای مذهبی و دینی نیستند بلکه میتوانند پایگاه اجتماعی و سیاسی باشند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت مساجد به بسیاری از نیازها میتوان پاسخ داد، گفت: در این یک سالی که بیماری کرونا بر جامعه حاکم شده است مساجد نقش به سزایی در کمک به افراد نیازمند و آسیبدیده از بیماری کرونا در قالب کمکهای مومنانه داشتند.
آقازاده خاطرنشان کرد: مساجد در دوران بیماری کرونا تعطیل نبودند و به عنوان قرارگاه شهید سلیمانی فعالیت میکردند و سپاه، بسیج، هیئت امنای مساجد و اهالی محلات در طرح شهید سلیمانی با همت والای خود در کاهش زنجیره شیوع ویروس کرونا توفیقات خوبی را کسب کردند.
وی ادامه داد: در استان مرکزی هنوز از مجمع خیرین مسجدساز برخوردار نیستیم و تشکیل این مجمع با هدفگذاری سودمند و با همکاری ستاد و دبیرخانه شورای اقامه نماز و استانداری مرکزی به عنوان دستور کار این شورا قرار میگیرد تا به کمک این مجمع کمکهای خیرین را به صورت متمرکز پیش ببریم.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه اجلاسیه سالانه شورای اقامه نماز اواخر اسفندماه به صورت مجازی برگزار میشود، تصریح کرد: از فضای معنوی و مذهبی مساجد و در کنار آن از ظرفیتهای محلات و نسلهای مختلف میتوان استفاده کرد.
آقازاده با اشاره به اینکه در ساخت شهرکها باید فضای عمومی و مذهبی دیده شود، بیان کرد: احداث مساجد در نخستین فرصت با محوریت معاونت عمرانی، راه و شهرسازی، شهرداری و دبیرخانه شورای اقامه نماز انجام میشود.
وی خاطر نشان کرد: کارکنان و کارمندانی که به اقامه نماز اهمیت میدهند بدون شک در سایر امور خود نیز دقیق و منظم هستند و در این زمینه شورای اقامه نماز نقش موثری را ایفا میکند.
استاندار مرکزی افزود: ادارات اجازه فسخ قرارداد با ائمه جماعات در ایام کرونا را ندارند زیرا وظیفه سازمان تمدید قرارداد است و به تعطیلی ادارات و کرونا ربطی ندارد زیرا هزینه حقالقدم تنها هدیه ناقابلی است که بابت کار ارزشمند ائمه جماعت تقدیم میشود.
آقازاده تصریح کرد: کف هزینه حقالقدم ائمه جماعات ۸۰۰ هزار تومان است و دستگاهها و ادارات موظف به پرداخت آن هستند و تا پایان امسال مشکل ۴۳ ائمه جماعت برطرف میشود و هیچ مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت و در سال آینده نیز ائمه جماعات از همان ابتدای سال باید قرارداد ببندند.
ثبت دیدگاه