به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان بوشهر، با حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش و مدیر ستاد اقامه نماز استان از برگزیدگان نماز دانش آموزی تجلیل شد.
در این آئین با حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر، ۲۱ دانشآموز برگزیده نماز دانش آموزی تجلیل شدند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر در این آیین با اشاره به نقش نماز در اصلاح جامعه گفت: در این راستا، آموزش و پرورش برنامههای متنوع و گسترده ای اجرا کرده است.
موحدی عنوان کرد: همچنین مسابقه اذان ویژه دانشآموزان دوره ابتدایی با همکاری ستاد اقامه نماز استان در بستر فضای مجازی شبکه شاد برگزار شدکه ۱۰ دانشآموز به عنوان برتر استانی معرفی شدند.
وی در پایان یادآور شد: در جشنواره کشوری “شده ام نه ساله” که به میزبانی استان قم هم برگزار شد، یکی از دانشآموزان هم استانی رتبه برتر کشوری را کسب کرد.
در ادامه مدیر ستاد اقامه نماز استان اعلام کرد: از هماهنگی های مناسب بین آموزش و پرورش و ستاد اقامه نماز استان در کنار هم خوشحالیم این روند ادامه خواهد داشت.
وی افزود:ستاد اقامه نماز استان در نیمه دوم سال جاری بحول و قوه الهی بازگشایی مدارس در پی دارد چندین برنامه اعم از آموزشی و فرهنگی مرتبط با ترویج فرهنگ نماز با همکاری این دو نهاد برای جامعه فرهنگی اعم از مدیران و معلمان و خانواده دانش آموزان جز دستورکار خواهد بود.
ثبت دیدگاه