به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، همزمان با ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص)، مراسم عمامهگذاری طلاب استان توسط مدرسه علمیه امیرالمومنین (ع) تبریز با حضور نماینده ولی فقیه در استان حضرت آیت الله آل هاشم، استاندار خرم، و مدیران مدارس علمیه شهرستان های آذربایجان شرقی، روحانیون، اساتید و طلاب و با همکاری مدیر ستاد اقامه نماز، تفسیر و مهدویت استان حجت الاسلام آقاجانی برگزار شد.
در این مراسم آیت الله سید محمد علی آل هاشم با اشاره به اخلاق پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله از طلاب خصوصا افرادی که امروز معمم می شوند خواست تا اهل بخشش و رحمت باشند.
وی با تاکید بر اینکه طلبه اگر با حفظ و قرائت و درک مفاهیم قرآن آشنا نباشد اشکالی در کار حوزه است، افزود: انس با قرآن کریم طلبه را در موفقیت درسی و زندگی شخصی کمک می کند.
آیت الله آل هاشم از زحمات مدیر ستاد اقامه نماز، تفسیر و مهدویت استان حجت الاسلام آقاجانی و تمامی مدیران مدارس علمیه شهرستان های استان، روحانیون، اساتید و مدیر حوزه علمیه امیر المومنین (ع) حجت الاسلام بجانی که برگزار کننده این مراسم بودند، تقدیر و تشکر کرد.
نماینده ولی فقیه استان در پایان صبر و خویشتنداری استاندار آذربایجان شرقی را بسیار تحسین کرد و گفت: حوزه های علمیه و روحانیت استان با تمام توان در کنار استاندار ولایتمدار هستند و حمایت خود را از او اعلام می کنند که با تکبیر حضار همراه شد.
در پایان مراسم از ۶۰ سال جهاد علمی و تبلیغی حضرت آیت الله سیدمحمد تقی آلهاشم تجلیل شد و در خاتمه این مراسم ۳۶ نفر از طلاب معمم شدند.
ثبت دیدگاه