به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام و المسلمین کلباسی مدیر مرکز تخصصی نماز، در مراسم گردهمایی مدیران بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، ستاد اقامه نماز و ستاد تفسیر قرآن کریم کشور، ضمن ارائه گزارشی از روند برنامه های مرکز تخصصی نماز گفت: یکی از کارهای مهم این مرکز تربیت و آموزش نیرو در حوزه نماز است و اساتیدی که اینجا آموزش دیده اند در موارد مختلف، در جهت ترویج فرهنگ نماز قدم بر داشته اند.
وی افزود: در مهدویت و امر نماز کتاب های مختلفی با موضوعات مرتبط به چاپ رسیده است و در از طریق انتشارات ستاد اقامه نماز منتشر شده است.
حجت الاسلام کلباسی خاطرنشان کرد: فعالیت رسانه ای در فضای مجازی و وبینار هایی که برگزار می شود باید طبق طرز فکر آحاد مختلف مردم برنامه ریزی شود و گامی به سوی رشد آن برداشت.
وی در پایان افزود: به گفته امام خمینی(ره)، بحث تعلیم و ترییت باید از دبستان شروع شود و از دانشگاه دیر است و باید تلاش کنیم فعالیت موثری برای نسل نو ارائه دهیم.
در ادامه منصور سرگزی: معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش، در نشست تخصصی بررسی راهکارهای اجرای برنامه های فرهنگی با مشارکت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود با اشاره به ظرفیتهای مشترک ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت گفت: تمرکز فعالیت در بین دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و طلاب حوزه های علمیه با موضوعات نماز و مهدویت در دست اجرا می باشد.
وی تاکید کرد: باید با همکاری یکدیگر و تعامل با دستگاه های اجرایی در جهت بومی سازی برنامه ها در تفاهمنامه مصوب، فعالیتهای نماز و مهدویت در کشور پیگیری شود.
منصور سرگزی افزود: از ظرفیت مشترک ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت در اجرای برنامه های فرهنگی استفاده شود.
سرگزی با اشاره به برنامه های مشترک ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: ظرفیت صدا و سیما، فضای مجازی، تربیت مربی و اجلاس های سالانه قابل استفاده می باشد.
معاون فرهنگ آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز در پایان گفت: در جهت هم افزایی با بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، استفاده از ظرفیت شورای اقامه نماز استانها، جلب حمایت شورای مناطق، ظرفیت بیش از ۳۰۰ ستاد فعال در شهرستانها، کارگروه مشترک ستاد اقامه نماز با آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد.
ثبت دیدگاه