به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، تفاهم نامه همکاری فی ما بین ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود استان البرز، تنظیم شد.
این تفاهم نامه به منظور همکاری و تعامل در امور آموزشی ، فرهنگی و بهره مندی از امکانات و ظرفیت های های یکدیگر در جهت ترویج و تعمیق فرهنگ نماز و مهدویت، در استان البرز منعقد شد.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی، مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز محور های همکاری را تشریح کرد که موارد ذیل می باشد:
۱- هماهنگی برای ایجاد ارتباط و تعامل بنیاد مهدویت با رابطان نماز در ادارات نهاد های دولتی ، جهت برگزاری برنامه های مناسبتی مهدوی ، برای کارکنان دولت و خانواده هایشان با همکاری ستاد اقامه نماز استان.
۲- تعامل و همکاری ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت در خصوص تولید محتوای رسانه ای با موضوع نماز و مهدویت در قالب موشن گرافی، کلیپ،اپلیکیشن و دیگر حوزه های رسانه.
۳- همکاری و تعامل در برگزاری برنامه های مناسبتی اعم از: ملی و مذهبی و اطلاع رسانی به مجموعه های تحت نظارت ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت.
۴- اختصاص زمان ، به بنیاد مهدویت برای ارائه مطالب در صورت تشکیل وبینار از طرف ستاد اقامه نماز.
۵- برگزاری دوره ای آموزشی معارف نماز ویژه مربیان ،کارکنان و اعطای گواهی اتمام دوره.
مرادی در پایان گفت: این تفاهم نامه در راستای اشاعه فرهنگ اقامه نماز، همچنین هم افزایی و مشارکت با بنیاد مهدویت استان تنظیم گردید.
ثبت دیدگاه