به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها و تکریم مادران و همسران شهدا، کارشناسان ستاد اقامه نماز استان با حضور در منزل شهید مدافع حرم، حجت الاسلام مجید سلمانیان با مادر این شهید والا مقام به دیدار و گفت و گو پرداختند.
در این دیدار اصدقی ، کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی و حجت الاسلام منفرد کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز استان حضور داشتند.
در ابتدا مادر شهید سلمانیان به بیان زندگی نامه مجید سلمانیان پرداخت و گفت: مجید سلمانیان متولد اردیبهشت ماه ۱۳۶۷ در کرج و از طلاب حوزه علمیه قائم چیذر تهران بود که پیکر مطهرش پس از ۴ سال به آغوش میهن اسلامی بازگشت.
اهتمام شهید مدافع حرم مجید سلمانیان به نماز
مادر شهید بیان کرد: شهید مجید سلمانیان ، همیشه به اقامه نماز اول وقت اهتمام می ورزید و علاقه زیادی به ترویج و توسعه فرهنگ نماز در میان جوانان داشت.
وی افزود: هرگاه این شهید والا مقام نماز را به جماعت اقامه می کرد، جمعیت زیادی به خصوص جوانان به اقامه نماز می پرداختند.
عشق و علاقه به اهل بیت (ع)
مادر شهید گفت: حجت الاسلام مجید سلمانیان علاقه زیادی به بی بی زینب سلام الله علیها و حضرت رقیه سلام الله علیها داشت.
توصیه به نذراز طرف شهید مجید سلمانیان
مادر این شهید والا مقام بیان کرد: شهید سلمانیان همیشه می گفت: اگر میخواهید نذری کنید فقط گناه نکنید، مثلا نذر کنید یک روز گناه نمیکنم هدیه به آقا صاحب الزمان (عج) از طرف خودم. یعنی از طرف خودتان عملی را برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) انجام میدهید که یکی از مجربترین کارها برای آقا است.
یا اگر میخواهید برای اموات کاری انجام دهید به نیابت از آن ها برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) نذر کنید.
ثبت دیدگاه