به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز به نقل از شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری، ۳۰دی ماه در نشست مهدویت استان های قم، تهران، سمنان، گیلان، مازندران و گلستان اظهار کرد: بحث مهدویت زمین مانده و از مظلوم ترین مسائل است که بنیاد حضرت مهدی(عج) با فرمان رهبری با حضور جمعی انقلابی شکل گرفت.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در مازندران افزود: سال ۸۰ حجت الاسلام قرائتی کادرسازی برای ترویج مهدویت را به رهبری ارائه دادند تا کادرسازی و نیروسازی شود و مجموعه ای برای مهدویت راه اندازی شود.
وی خاطر نشان کرد: در سه محور آموزش، پژوهش و تحقیق کار بنیاد حضرت مهدی(عج) از سال ۸۰ آغاز شد و نیازمند کادرسازی بود که مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم شکل گرفت و در سطح سه و چهار و امروز ۵۰۰ فارغ التحصیل داریم.
حجت الاسلام والمسلمین نصوری گفت: بنیاد حضرت مهدی(عج) به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مهدویت و رفع شبهات است و باید در این راستا در سطح استان های مختلف کار شود.
وی عنوان کرد: خدمات و زحمات فراوانی در نیروسازی و پالایش انجام شد و نسبت به مبانی و مباحث عمق بخشی به مهدویت شکل گرفت.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در مازندران افزود: بنیاد حضرت مهدی(عج) ۵۱۰ جلد کتاب در ۳۶۱ عنوان به چاپ رسانده که ۱۱۳ عنوان در بخش کودک و نوجوان داریم و در این عرصه فعالیت خوبی داریم.
حجت الاسلام والمسلمین نصوری گفت: برای توسعه در کشور نیازمند نیروسازی بود که دوره های کوتاه مدت و دوره های تربیت مربی و تربیت مدرس و تربیت مبلغ برای مبلغان، فرهنگیان و اثرگذاران در بخش های مختلف شکل گرفت.
وی اظهار کرد: یکی از برنامه ها این بود که در استان ها شعبه زده شود و زیر نظر نماینده ولی فقیه باشد که حرکت رو به جلو در مازندران شکل گرفته و همت شده است و در استان های دیگر هم در راستای تعمیق فرهنگ مهدویت و تهذیب و ترویج در جامعه در دستور کار است.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در مازندران افزود: آسیب هایی در استان های مختلف وجود دارد و برخی موارد رو به رشد است و با توجه به اینکه دشمن کار زیادی انجام داده است؛ ما هم باید بیشتر از قبل تلاش کنیم و اکنون در بیشتر استان ها بنیاد حضرت مهدی(عج) شعبه دارد و جلسات مختف دارند و از جمله مناطق مختلف با هم تبادل نظر داشته و تجربیات را منتقل می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نصوری گفت: منطقه یک شامل استان های قم، تهران، سمنان، گیلان، مازندران و گلستان است که با توجه به تجمیع که مقرر شد از ظرفیت نماز و مهدویت با هم استفاده شود؛ در برخی از نقاط مدیران عهده دار بحث نماز را در دستور کار دارند.
ثبت دیدگاه