به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، جلسه شورای اقامه نماز و مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با حضور حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز، تفسیر و مهدویت استان به همراه کارشناسان این ستاد در روز یکشنبه ۸ اسفند ماه برگزار شد.
حجت الاسلام آقاجانی به روایتی از امام موسی بن جعفر (ع) اشاره کرد که امام می فرماید: «إِجْتَهِدُوا فى أَنْ یَکُونَ زَمانُکُمْ أَرْبَعَ ساعات:ساعَهً لِمُناجاهِ اللهِ، وَساعَهً لاَِمْرِالْمَعاشِ، وَساعَهً لِمُعاشَرَهِ الاِْخْوانِ والثِّقاهِ الَّذینَ یُعَرِّفُونَکُمْ عُیُوبَکُمْ وَیُخَلِّصُونَ لَکُمْ فِى الْباطِنِ، وَساعَهً تَخْلُونَ فیها لِلَذّاتِکُمْ فى غَیْرِ مُحَرَّم وَبِهذِهِ السّاعَهِ تَقْدِروُنَ عَلَى الثَّلاثِ ساعات.»
وی در ادامه در رابطه با معنی این روایت افزود: بکوشید که اوقات شبانه روزى شما چهار قسمت باشد: قسمتى براى مناجات با خدا؛ قسمتى براى تهیّه معاش؛ قسمتى براى معاشرت با برادان و افراد مورد اعتماد که عیبهاى شما را به شما می فهمانند و در دل به شما اخلاص مى ورزند؛ و قسمتى را هم در آن خلوت می کنید براى درک لذّت هاى حلال [و تفریحات سالم] و به وسیله انجام این قسمت است که بر انجامِ وظایف آن سه قسمت دیگر توانا می شوید.
آقاجانی در ادامه گفت: ما در زمینه عبادت کم کاری می کنیم؛ متاسفانه در کلام خوب حرف می زنیم ولی در عمل آنگونه که تکلم می کنیم نیستیم. از اخلاص حرف زده می شود ولی در عمل غیبت انجام می دهیم.
حجت الاسلام آقاجانی گفت: انتظار من از ادارات این است که دغدغه مند باشند، خوشا به حال کسی که در کارهای فرهنگی پیش قدم و از”وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ” هستند؛ بنابراین به صرف برگزاری جلسه اکتفا نکنند.
وی افزود: هنگام اذان در نماز شرکت کنند، به نماز اهمیت دهند و اینگونه نباشد که کارمندی کارهای شخصی خود را انجام دهد و در موقع نماز عذرتراشی کند که اگر من در نماز شرکت کنم کار ارباب رجوع در زمین می ماند.
ثبت دیدگاه