به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گلستان، جشن بزرگ عبادت ویژه دختران و پسران شرکت توزیع برق شهرستان گنبد کاووس با حضور مدیر ستاد اقامه نماز،امام جمعه، فرماندار ویژه شهرستان، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان و مسئولین فرهنگی شهرستانی در روز پنج شنبه، نوزدهم اسفند ماه برگزار شد.
قاسم محمدی مدیر ستاد اقامه نماز در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه خطاب به دانش آموزان گفت: باید با خدای خود پیمان ببندیم تا با عمل به واجبات دینی و دوری از محرمات به فرامین خداوند بزرگ عمل کنیم.
وی در ادامه از دانش آموزان مکلف خواست همواره حجاب و پوشش اسلامی خود را حفظ کنند.
محمدی عنوان کرد: همه دانش آموزان تازه به سن تکلیف رسیده باید شنیدن اذان، نماز اول وقت را از همین امروز آغاز کنند و در ادای این فریضه الهی کوچکترین سهل انگاری به خود راه ندهند.
مدیر ستاد اقامه نماز در بخش دیگری از سخنان خود با ضمن تاکید بر انجام توصیه های دینی و احکام پنجگانه دین، حفظ پوشش کامل اسلامی، ادای نماز اول وقت و روزه گرفتن در ایام ماه مبارک رمضان سه توصیه مهم اسلام برشمرد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان وظایف منتظران در زمان غیبت امام زمان(عج) گفت: دین اسلام، کامل ترین و آخرین دین الهى است که از سوى خداوند متعال و توسط پیامبر اسلام(ص) براى هدایت انسان ها آمده است و مهمّ ترین وظیفه اى که هر شیعه بر عهده دارد، کسب معرفت نسبت به وجود مقدس حجه الله و امام عصر (عج) است.
محمدی تهذیب نفس و کسب فضایل اخلاقى و انتظار فرج را از دیگر وظایف منتظران عنوان کرد و گفت: مایه نجات از اعمال گمراه کننده مدّعیان دروغین و رسیدن به سعادت دنیوى و اخروى شناخت، مودت و اطاعت از امام عصر است.
ثبت دیدگاه