به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان یزد به نقل از ایکنا، حجتالاسلام محسن قرائتی، رئیس هیأت امناء بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) روز دوشنبه ۲۲ اسفندماه در همایش تعلیم و تربیت مهدوی در دانشگاه فرهنگیان یزد با اشاره به آیه ۲۵۹ سوره بقره اظهار کرد: پیامهایی در این آیه وجود دارد که باید به تمدنهاى ویران شده گذشته به دیده عبرت نگریست و درسهاى تازه گرفت. هرچند مىدانید، اما باز هم علم خود را با تجربه و پرسیدن افزایش دهید.
وی با اشاره به اینکه بر اساس این آیه رجعت و زنده شدن مردگان در همین دنیا و قبل از قیامت قابل قبول است گفت: با اراده الهى استخوان محکم، متلاشى مىشود، ولى غذایى که زود فاسد مىشود، صد سال سالم باقى مىماند. نمایش قدرت پروردگار براى ارشاد و هدایت مردم است، نه براى سرگرمى و یا حتى قدرتنمایى همانگونه که در آیه آمده است.
قرائتی در ادامه گفت: معاد، جسمانى است؛ زیرا اگر معاد روحانى بود، سخن از استخوان به میان نمىآمد همانگونه که در این آیه داریم: «وَانْظُرْ إِلَى الْعِظَامِ» خداوند گوشههایى از قدرت خود در قیامت را در دنیا به نمایش گذارده است.
این مفسر قرآن با اشاره به آیه ۱۰۱ سوره آلعمران نیز گفت: خداوند در این آیه میفرماید: «و چگونه شما کفر مىورزید در حالى که آیات خدا بر شما تلاوت مىشود و رسول او در میان شما است و هر کسی به دین و کتاب خدا تمسک جوید، پس قطعاً به راه مستقیم هدایت شده است». در این آیه نیز نکتههایی وجود دارد که زمینههاى انحراف و کفر، یا فقدان راه و راهنما است. اما با وجود کتاب و سنت و قوانین و رهبر الهى دیگر انحراف چرا؟ «کَیْفَ تَکْفُرُونَ …» وجود قانون به تنهایى براى جلوگیرى از کفر و انحراف کفایت نمىکند، رهبر نیز لازم است.
قرائتی با اشاره به اینکه طبق آیه تکیه و توکل به خداوند و استمداد از او رمز مصونیت از تمام وسوسهها و انحرافات است گفت: راه اعتصام به خداوند به روى هر کسى باز است رو کردن به هر کسی و هر مقامى غیر از خداوند، انحراف است. آنچه مهم تر از حرکت است، پیدا کردن راه مستقیم و حرکت در آن است لذا هدایت، نتیجه قطعى اعتصام به خداوند است و اعتصام به خداوند، یک حرکت جدى توأم با انتخاب آگاهانه است که لازمه آن رهسپارى با اولیاى خدا است.
رئیس هیأت امناء بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به اینکه همایشها، کنگرهها و جلسات با موضوع مهدویت نباید لحظهای و موسمی باشد گفت: این همایشها باید هدایت و دنبال شود نه اینکه لحظهای و فصلی برگزار و به دست فراموشی سپرده شود. اینکه انسان وقت و زمان خود را برای پژوهش در زمینه امام زمان (عج) صرف کند افتخاری بزرگ است. همانگونه که امام صادق(ع) در زمینه امام زمان فرمودند: «لا وَ لَوْ أَدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَیامَ حَیاتِی؛ اگر دوران او را درک میکردم، همه زندگیام را در خدمت به او میگذراندم».
ثبت دیدگاه