به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، در راستای اجرای تفاهم نامه کشوری آموزش و پرورش و برنامه های مدوّن فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز جهت ترویج و گسترش امر نماز در میان دانش آموزان، ستاد اقامه نماز خراسان رضوی همزمان با بازگشایی مدارس و بهره مندی از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان نشست های دانش آموزی با عنوان نشست های نمازشناسی و پاسخ به شبهات نماز را آغاز کرد و در حال اجرا و پیگیری است.
در این برنامه فرهنگی از مدارس متقاضی استاد تخصصی نماز ثبت نام به عمل آمد و با اعزام اساتید مرکز تخصصی نماز مشهد سرفصل های آموزش عملی نماز، نمازشناسی و آثار و برکات آن، پاسخ به شبهات نماز، احکام ضروری نماز، پیوند نماز و موفقیت بیان شد. در این نشست ها بیشترین سوالات دانش آموزان پیرامون خداشناسی، چرایی و فلسفه نماز، لزوم داشتن حجاب در نماز، انتخاب دوست و نقش نماز در موفقیت مطرح شد که توسط اساتید پاسخ داده شد.
این نشست ها با استقبال خوب معلمین و دانش آموزان واقع شد و طبق نظرسنجی های به عمل آمده درخواست تداوم این نشست ها در طول سال از مطالبات فرهنگیان بود.
به گزارش کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز استان از ابتدای سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۳ نشست در مقاطع ابتدایی دوم، متوسطه اول و دوم با حضور ۳۱۰۰ نفر از دانش آموزان در ۴۳ مدرسه در نواحی ۱، ۳، ۴، ۵، ۶ و تبادکان مشهد برگزار شد.
گزارش تصویری نشست های دانش آموزی با موضوع نماز را در زیر مشاهده نمایید.
دبیرستان امیر کبیر ( ناحیه ۱ مشهد)
دبیرستان عقیله (ناحیه ۶ مشهد)
دبیرستان جفایی ( ناحیه ۱ مشهد)
هنرستان شرکت برق ( ناحیه ۴ مشهد)
دبیرستان اول شاهد معرفت( ناحیه ۵ مشهد)
دبیرستان دخترانه آزرم ( ناحیه ۱ مشهد)
دبیرستان فرزانگان ۵ ( ناحیه ۶ مشهد)
دبیرستان پروین ( ناحیه ۴ مشهد)
دبیرستان محمد رسول الله روستای کشف ( ناحیه تبادکان مشهد)
دبیرستان قویدل ( ناحیه ۶ مشهد)
دبستان آرمیتا مصلی نژاد( ناحیه تبادکان مشهد)
دبستان خواجه نوری ( ناحیه ۴ مشهد)
دبستان شاهد خیام( ناحیه ۳ مشهد)
ثبت دیدگاه