به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، دبیر ستاد اقامه نماز اداره راهداری و حمل نقل جاده ای استان در قالب یک کلیپ به تشریح آخرین وضعیت نمازخانه های بین راهی استان پرداخت.
دبیر ستاد اقامه نماز اداره راهداری و حمل نقل جاده ای استان خاطر نشان کرد: نماز وسیله ارتباط با خدا است، پس ما باید هر کاری را که در توانمان می باشد را برای توسعه نماز انجام دهیم. نماز روحی دارد و جسمی که ما باید بیشتر به روح نماز بپردازیم.
وی بیان کرد: نظارت بر نمازخانه های میان راهی، استفاده از ظرفیت وسایل حمل و نقل و سفرهای بین شهری و استفاده از پیام های کوتاه آموزشی نماز و برگزاری مسابقه کتابخوانی از برنامه های انجام شده است.
در آخر او گفت: برنامه های اقامه نماز را به نحوی باید مدیریت کنیم که اثرات آن در تربیت فرزندان، افزایش کارایی و رعایت اخلاق اسلامی در بین کارکنان ظهور و بروز داشته باشد.