اخبارحوزه امور بانوان و خانوادهمازندران

هیات اندیشه ورز امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، نخستین جلسه هیات اندیشه ورز ستاد اقامه نماز امور بانوان مازندران با موضوع ترویج نماز در بین جامعه بانوان و دختران روز يكشنبه بيست و ششم اسفندماه در محل ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد.

حجت الاسلام ابراهيمي مدير ستاد اقامه نماز مازندران ضمن تبريك ميلاد امام حسن (ع) و خير مقدم گويي به مدعوين و قدرداني از پذيرش همكاري مفتخرانه در امر ترويج فرهنگ نماز در راستاي پيام هاي سي و يك گانه مقام معظم رهبري(مدظله العالي) به اجلاسيه سراسري نماز، در پيرامون تاریخچه ستاد وبرنامه فرهنگي و آموزشي، پژوهشي، نظارت و ارزيابي اقامه نماز مطالبي را بيان داشت.

مدير ستاد اقامه نماز با شاره به شعار سال ۱۴۰۴ ستاد اقامه نماز ” مادران، معماران معارف نماز” گفت: از ظرفیت بانوان در مسیر برنامه ریزی در حوزه ترویج نماز در بین نسل نو موظفيم فرهنگ سازي كنيم.

 وي گفت: اولویت نخست امور بانوان و خانواده ، نسل نو بويژه نوجوانان ما در مدارس و دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه فرهنگیان هست.

حجت الاسلام ابراهيمي در ادامه به برنامه هاي امور بانوان از جمله: ایجاد شبکه‌ی یاوران نماز جهادی بانوان و دختران، شناسایی رابطین افتخاری از میان بانوان فعال، خوشنام و جهادی، ارتباط با بخش‌هایی همچون امور بانوان استانداری، حوزه علمیه خواهران در سطح استان اشاره كرد.

گفتنی است در این جلسه که با همكاري و هماهنگي مشاورامور بانوان وخانواده ستاد اقامه نماز استان مازندران تعداد 10 نفر از بانوان نخبه و مجرب به عنوان انديشه ورز در امر نماز منتخبانه حضور داشتند و هر يك نقطه نظرات خود را در جلسه بازگو نمودند و در پايان مقرر شد بصورت برنامه محوري و تقسيم كار جلسات ادامه يابد.

هیات اندیشه ورز امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد

هیات اندیشه ورز امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد

هیات اندیشه ورز امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد

هیات اندیشه ورز امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز مازندران برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا