اخبارلرستان

اقامه نماز جماعت استغاثه؛ تجلی فرهنگ نماز در لرستان+فیلم

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، شامگاه چهارشنبه، هم‌زمان با فراخوان سراسری برای توسل به امام عصر (عج)در حرکتی معنوی و هماهنگ با فراخوان سراسری، صفوف به هم پیوسته نمازگزاران در خرم‌آباد برای اقامه نماز استغاثه به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) تشکیل شد.

این آیین عبادی، بصیرتی، بر نقش محوری نماز به عنوان راهی برای طلب فرج و رفع مشکلات فردی و اجتماعی تأکید داشت.

این مراسم که به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد اقامه شد، پاسخی به دعوت آیت‌الله نجم‌الدین طبسی، از اساتید برجسته حوزه علمیه، برای توسل همگانی از طریق نماز بود.

حضور گسترده اقشار مختلف مردم در این نماز جماعت، جلوه‌ای از اهمیت و جایگاه والای این فریضه الهی در میان جامعه مؤمن و انقلابی را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، نمازگزاران پس از اقامه نماز و قرائت دعای مخصوص آن، با زمزمه جمعی زیارت آل‌یاسین، بر ارتباط عمیق میان فرهنگ نماز و فرهنگ مهدویت صحه گذاشتند.

این برنامه در بستر سی و دومین شب از اجتماع عزاداران امام شهید و بیعت با سومین رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد که این امر، پیوند ناگسستنی نماز، ولایت و بصیرت را بیش از پیش نمایان ساخت.

ستاد اقامه نماز استان لرستان، برگزاری چنین برنامه‌هایی را گامی مؤثر در جهت ترویج و تعمیق فرهنگ اقامه نماز، به‌ویژه نمازهای مستحبی هدفمند و جماعت، می‌داند.

این رویدادها نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با محوریت نماز، وحدت و همبستگی اجتماعی را تقویت کرده و برای حل چالش‌ها به درگاه الهی متوسل شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا