اخبارکاشان

دوره آموزشی تخصصی نماز منطقه کاشان برگزار شد+ فیلم

دوره تربیت مبلغ معارف نماز «مفتاح» ویژه ائمه جماعات، فرهنگیان و دبیران علاقه مند به حوزه نماز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز منطقه کاشان، دوره آموزشی تخصصی نماز «مفتاح» ویژه ائمه جماعات، فرهنگیان و دبیران علاقه مند به حوزه نماز به مدت دو روز در تاریخ چهارشنبه و پنجشنبه، بیست و هفتم و بیست و هشتم فروردین ماه برگزار شد.

این دوره با حضور نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان، اساتید مرکز تخصصی نماز قم، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین منطقه اجراشد.

حجت الاسلام سیدسعید حسینی امام جمعه کاشان و نماینده ولی فقیه منطقه، گفت: شما برگزیده خدا هستید که ترویج فرهنگ این‌ فریضه بزرگ بر دوش شما گذاشته شده است.

وی با اشاره به اینکه رشد نفس و رساندن آن به نفس مطمئنّه با تربیت حاصل می‌شود، قرآن کریم، ذکر را عامل تربیت نفس و رساندن آن به مرحله اطمینان معرفی می‌کند و یکی از مصادیق ذکر، نماز است.

نماینده ولی فقیه در کاشان در ادامه به شرح ایه: وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ کَذِبًا، راه اثبات دروغ و جعلی بودن احادیث و داستانی از ایت الله عبدالنبی اراکی ره پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ابراز امیدواری کرد که سیره علوی ما راهگشای نماز برای فرزندان و نسل نوجوان و جوان و آینده سازان ایران اسلامی باشد.

حجت الاسلام تواضعی در ادامه به اهداف دوره آموزشی تخصصی نماز «مفتاح» اشاره کرد و از آشنایی با معارف نماز به عنوان یکی از این اهداف نام برد و افزود: برنامه ریزی برای رشد نماز ائمه جماعات و فرهنگیان، آشنایی فراگیران با شیوه‌های دعوت به نماز و پاسخگویی به سوالات و شبهات نمازی از دیگر اهداف این دوره است.

وی در ادامه اهمیت نماز، آداب نماز، آثار نماز، شیوه دعوت به نماز در خانواده و محیط کار، بررسی علل و عوامل ترک نماز و راه‌های درمان آن و شبهه شناسی و پاسخ به سوالات پرتکرار، شیوه های دعوت فرزندان به نماز را از جمله عناوین دروس و سرفصل‌های این دوره برشمرد.

مدیر ستاد اقامه نماز کاشان در ادامه گفت: امروز خلأ در بخش ترویج فرهنگ اقامه نماز وجود دارد و ما باید به توصیه رهبر معظم انقلاب که می‌فرماید هرهزینه‌ای انفاق نیست، بلکه انفاق زمانی است که خلاء را شناسایی کنید و برای پرکردن آن تلاش کنید، عمل کنیم.

وی افزود: الحمدالله این دوره با حضور بیش از سیصد نفری فعالین در حوزه نماز منطقه کاشان در روز پنجشنبه عصر به پایان رسید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا