اخبارحوزه امور بانوان و خانوادهفارس

اولین جلسه دفتر امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز استان فارس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان فارس، صبح روز دوشنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه، اولین جلسه دفتر امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز استان فارس با حضور حق نجات، مسئول دفتر امور بانوان و خانواده در محل این ستاد برگزار شد.

در راستای راه‌اندازی دفتر امور بانوان و خانواده در ستاد اقامه نماز، با همراهی و هم فکری، تعدادی از بانوان فرهیخته و صاحب نظر در این حوزه شناسایی و هیأت اندیشه ورز تشکیل شد.

در ابتدای اولین جلسه دفتر امور بانوان و خانواده، حق نجات مسئول دفتر امور بانوان و خانواده این ستاد ضمن ابراز خرسندی از توجه ستاد اقامه نماز کشور به امور بانوان و خانواده، گفت: انشاالله با همفکری و اندیشه و همچنین با استفاده از نظرات کارشناسی شده شما همکاران در حوزه خانواده بتوانیم اهداف ایجاد و تشکیل این نهاد نو پا را به پیش ببریم.

در ادامه مسئول دفتر امور بانوان و خانواده افزود: امیدوارم با توجه به شعار ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ تحت عنوان مادران معماران فرهنگ اقامه نماز که تاکید بر نقش مادران در تربیت فرزندان دینی دارد، بتوانیم نقش موثری در تربیت نسل آینده این نظام داشته باشیم.

وی ادامه داد: هدف این است بتوانیم با شناسایی بانوان اندیشمند و ایجاد اتاق فکر، نقش مؤثری در الگوسازی مفاهیم دینی و تربیت نسل جوان داشته باشیم.

در ادامه هر یک از بانوان حاضر در جلسه به بیان دیدگاه خود پرداختند.

در پایان این جلسه نیز حکم انتصاب حق نجات به عنوان مسئول دفتر حوزه بانوان و خانواده به وی تقدیم شد.

اولین جلسه دفتر امور بانوان فارس اولین جلسه دفتر امور بانوان فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا