
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، جلسه مشترک ستاد اربعین و ستاد بازسازی عتبات عالیات جهت برگزاری مراسم باشکوه اربعین و برنامه ها فرهنگی مسیر نجف_کربلا و جمع آوری کمکهای مردمی و تبلیغی جهت بازسازی عتبات روز یکشنبه بیست و هشم اردیبهشت ماه برگزار شد.
این جلسه به همت ستاد بازسازی عتبات و بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت استان اصفهان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رنجبر مدیر ستاد اقامه نماز استان، حجت الاسلام والمسلمین گرجی نماینده ولی فقیه در بعثه رهبری به منظور مباحث مربوط به برنامه های فرهنگی اربعین سال جاری از جمله نماز برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رنجبر بیان کرد: مسئله نماز در مسیر اربعین متأسفانه مورد غفلط واقع شده است لذا در این زمینه باید برنامه ای جامع تدارک دیده شود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان ادامه داد و گفت: از وجود روحانیون و مدرسین تخصصی نماز برادران و خواهران در ایام و مسیر اربعین حسینی جهت افزایش بینش و دانش زائر و توسعه و ترویج فرهنگ نماز استفاده کنید که این امر از ضروریات می باشد.
مشاور استاندار افزود: از روحانیون مدارس و دستگاهها جهت اقامه نماز جماعت در مواکب اربعین استفاده و جهت آسیب شناسی برنامه های اربعین به ویژه در مورد نماز با همکاری سازمان حج و زیارت اقدامات لازم انجام شود.
وی اظهار داشت: برای افرادی که عازم سفر اربعین هستند دوره آموزشی نماز برگزار و مرکز تخصصی نماز بروشور مختصر سفری در مورد نماز به زبانهای عربی، انگلیسی و فارسی در مسیر اربعین توزیع کند.