اخبارتهران

نشست بررسی مسئولیت اجتماعی بانک دی در حوزه طرح‌های نمازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان تهران، نشست تخصصی با محوریت مسئولیت اجتماعی بانک دی در حوزه طرح‌های نمازی، روز سیزدهم خردادماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین بهشتی، مشاور استاندار و مدیر ستاد اقامه نماز استان تهران، زواره، مشاور مدیرعامل و معاون فرهنگی بانک دی،گ و اسدی، دبیر شورای اقامه نماز، برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام بهشتی بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم بانک دی در راستای مسئولیت اجتماعی خود در حوزه نماز تأکید کرد.

وی پیشنهاد کرد که بانک دی حمایت مالی از گروه‌های تولیدکننده انیمیشن‌های مرتبط با نماز را در دستور کار قرار دهد.

همچنین، وی پیشنهاد برگزاری همایشی با محوریت “نماز در سیره و سخن شهدا” را مطرح کرد و افزود: با توجه به اینکه بانک دی تحت مجموعه بنیاد شهید فعالیت می‌کند و از خانواده معظم شهدا حمایت می‌کند، این همایش می‌تواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ نماز ایفا کند.

از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، بهسازی و نوسازی نمازخانه‌های مدارس شاهد بود که مورد تأکید قرار گرفت. همچنین، تأمین مالی و پرداخت حق‌القدم ائمه جماعات از جمله موضوعاتی بود که در چارچوب توافق‌نامه میان ستاد اقامه نماز و بنیاد شهید، در قالب همکاری با بانک دی دنبال خواهد شد.

نشست بررسی مسئولیت اجتماعی بانک دی در حوزه طرح‌های نمازینشست بررسی مسئولیت اجتماعی بانک دی در حوزه طرح‌های نمازینشست بررسی مسئولیت اجتماعی بانک دی در حوزه طرح‌های نمازی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا