اخبارکهگیلویه و بویراحمد

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان کهگیلویه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کهگیلویه وبویر احمد، جلسه شورای اقامه نماز شهرستان کهگیلویه به ریاست فرماندار وبا حضور امام جمعه، مدیر ستاد اقامه نماز استان، دبیر ستاد اقامه نماز استانداری و رواسای ادارات،روز یکشنبه هجدهم خرادماه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

حجت الاسلام وحدانی‌فر امام جمعه در این جلسه با استناد به حدیثی از امام صادق (ع) گفت: شیعیان ما را موقع نماز تشخیص دهید هر کسی موقع نماز به سمت مصلا می‌رود، شیعه ماست و کسی که نسبت به نماز سستی داشته باشد، مسلمان نیست.

امام جمعه دهدشت با انتقاد از عدم پخش اذان در محیط ادارات، این موضوع را کم‌هزینه و در عین حال، دارای اثرات مثبت معنوی دانست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه همچنین خواستار معرفی رابط ستاد اقامه نماز در ادارات شد و از تعلل برخی ادارات در این زمینه، به ویژه عدم معرفی رابط جوانی جمعیت انتقاد کرد.

امام جمعه دهدشت بر لزوم تشکیل شورای اقامه نماز در ادارات تاکید کرد و گفت: شورای اقامه نماز ادارت باید به صورت منظم و فصلی برگزار و مصوبات هر جلسه در جلسات بعدی پی گیری شود.

وی از مدیران ادارات خواست در صورت عدم همکاری اداره کل برای تخصیص اعتبار، موضوع را به فرماندار گزارش دهند تا اعتبارات فرهنگی به شهرستان اختصاص یابد.

وحدانی‌فر در بخش دیگری از سخنان خود وضعیت نمازخانه‌های بین‌راهی و ترمینال را نامناسب توصیف کرد و از وضعیت نامناسب نمازخانه‌ها در برخی ادارات ابراز نگرانی کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به نور کافی، فضاسازی مناسب و تجهیزات لازم در نمازخانه‌ها، گفت: مشخص است نمازخانه چند روز باز نشده، یعنی مدیر برای اقامه نماز اهمیت قائل نیست.

ایرج کاظمی‌جو ظهر فرماندار شهرستان کهگیلویه، بر اهمیت برپایی و اقامه نماز در ادارات و نهادها تأکید کرد و خواستار استفاده از نظرات و پیشنهادات برای ارتقای این فریضه در سطح شهرستان، شهرها، بخش‌ها و روستاها شد.

وی به اهمیت اقامه نماز در ادارات اشاره کرد و گفت: اقامه نماز در ادارات می‌تواند عاملی برای افزایش روحیه و انسجام کارکنان باشد.

وی با اشاره به نقش کلیدی بخشداران در ترویج فرهنگ نماز، بر لزوم برگزاری جلسات منظم با دهیاران و روسای شوراها در روستاها با هدف ترویج این فریضه الهی تأکید کرد.

کاظمی جو در ادامه افزود: این اقدام می‌تواند نقش مهمی در ارتقای معنویت و اخلاق عمومی در سطح روستاها داشته باشد و با ایجاد فضایی مناسب برای گفت و گو و تبادل‌نظر، زمینه را برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نماز در بین مردم فراهم کند.

فرماندار کهگیلویه خواستار ارائه برنامه‌های سالانه توسط ادارات و نهادها برای برگزاری برنامه‌های با کیفیت و تاثیرگذار در حوزه نماز شد.

حجت‌الاسلام رضا قاسمی، مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد، نیز با اشاره به اهمیت والای نماز در دین اسلام، بر ضرورت توجه ویژه به برپایی نماز جماعت در ادارات و نهادهای دولتی تأکید کرد.

وی با استناد به احادیث قدسی، هدف از خلقت انسان و جن را عبادت خداوند دانست و نماز را کامل‌ترین تجلی عبادت برشمرد.

قاسمی با تأکید بر این‌که در روز قیامت، نماز میزان سنجش اعمال انسان خواهد بود، افزود: بهترین وقت نماز، اول وقت است و بهترین نماز اول وقت، نمازی است که به جماعت خوانده شود.

مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ثواب فراوان نماز جماعت، تصریح کرد: بر اساس فتوای مراجع تقلید، اگر شرایط مهیا باشد، شرکت نکردن در نماز جماعت جایز نیست و حرمت دارد.

قاسمی با یادآوری وظایف سنگین مسئولان در زمینه اقامه نماز، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم، برپایی نماز را اولین وظیفه حاکمان دانسته و تمامی اسناد بالادستی، از قانون اساسی تا قوانین مجلس و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، شرح وظایف دستگاه‌های اجرایی در این زمینه را مشخص کرده‌ است.

وی با اشاره به پیام‌های مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت نماز، افزود: رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند که تمامی دستگاه‌های اجرایی باید تمام امکانات خود را برای دعوت به نماز به کار گیرند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان، فرمانداران، ائمه جمعه و مسئولان دستگاه‌های اجرایی را به برگزاری منظم شورای اقامه نماز و پیگیری مصوبات آن فراخواند و از آن‌ها خواستار ایجاد پرونده‌ای ویژه جهت رصد عملکرد دستگاه‌ها در زمینه اقامه نماز شد.

قاسمی با تأکید بر اهمیت آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ نماز، خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی با این نهاد در اعزام ائمه جماعات به مدارس و برقراری ارتباط با دانش‌آموزان شد.

وی همچنین بر لزوم توجه به موضوع نماز در دانشگاه‌ها و برگزاری جلسات مرتبط در محلات با همکاری نهادهای فرهنگی تأکید کرد.

قاسمی از طرح معرفی یک شهرستان به عنوان «شهرستان نمازی» در سطح ملی خبر داد و گفت: در این طرح، فرماندار، امام جمعه و دستگاه‌های برتر در زمینه اقامه نماز در سطح ملی معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مشاور استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص سامانه سجاده و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها، بر ضرورت مستندسازی واقعی عملکرد و نه سندسازی تأکید کرد.

انصاری گفت: برخی دستگاه‌ها به جای مستندسازی واقعی، صورتجلسات صوری و سندسازی‌های قابل تشخیص می‌سازند که بر اساس تفاهم‌نامه، باید برنامه‌ها در طول سال اجرا و مستندسازی شوند.

وی بیان کرد: در حالی که امسال استان در برگزاری جلسات شورای اقامه نماز جایگاه خوبی در کشور کسب کرده است، اما این موفقیت نباید به عنوان نقطه پایانی تلقی شود.

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا