اخبارخراسان رضوی

شورای اقامه نماز فرمانداری شهرستان گلبهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، شورای اقامه نماز فرمانداری شهرستان گلبهار با حضور معاون فرماندار، دبیر اقامه نماز استانداری و دیگر اعضا در روز شنبه هفتم تیرماه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، حجت‌الاسلام محمدپور دبیر اقامه نماز استانداری به تبیین ساختار ستاد اقامه نماز، شرح وظایف، مسئولیت‌ها و نحوه ارتباط ادارات شهرستان با شورا و سامانه سجاده پرداخت. همچنین، زمان‌بندی فعالیت‌ها و شیوه صحیح بارگذاری اطلاعات و مستندات در این سامانه تشریح شد.

معاون فرماندار با اشاره به اهمیت اقامه نماز در ساختار اداری و اجتماعی کشور، اظهار داشت: نماز ستون دین و زیربنای تقویت فرهنگ معنوی در جامعه است. لازم است دستگاه‌های اجرایی با نگاه مسئولانه، از ظرفیت‌های درون‌سازمانی و مردمی برای نهادینه‌سازی فرهنگ نماز استفاده کنند. اقامه نماز نباید صرفاً به عنوان یک فعالیت اداری تلقی شود، بلکه باید با شور، تعهد و اعتقاد در سطح جامعه گسترش یابد.

وی همچنین افزود: امید است با هماهنگی، هم‌افزایی و پیگیری مصوبات این شورا، بتوانیم در تحقق برنامه‌های مصوب سال ۱۴۰۴ وزارت کشور و سند راهبردی ترویج فرهنگ اقامه نماز گام‌های مؤثری برداریم.

در ادامه مدیران و نمایندگان ادارات شهرستان به ارائه گزارش‌هایی از اقدامات فرهنگی، تبلیغی و زیرساختی خود در حوزه نماز پرداختند و مسائل و کمبودهای مربوط به فضاهای اقامه نماز، امکانات رفاهی و نیازهای تجهیزاتی را نیز مطرح کردند.

همچنین پیشنهادهایی برای تقویت همکاری میان دستگاه‌ها و ستاد اقامه نماز ارائه شد.

در پایان جلسه، احکام انتصاب اعضای شورای اقامه نماز شهرستان توسط معاون فرماندار و حجت‌الاسلام محمدپور به نمایندگان دستگاه‌ها اعطا شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا