اخبارزنجان

نماز با شکوه ظهر عاشورا در زنجان اقامه شد

خداجویان حاضر در هیئت‌های عزاداری و دسته‌های سینه زنی در اقتدایی عاشقانه به نماز ظهر عاشورای اباعبدالله الحسین (ع) به مهمترین پیام کربلا، یعنی عبودیت، لبیک گفتند و همزمان با برخواستن بانگ دلنشین اذان به نماز ایستادند

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان زنجان، همزمان با سراسر کشور در عاشورای حسینی، نماز ظهر عاشورا در مرکز شهر زنجان با حضور پرشور عزاداران حسینی اقامه شد.

علاوه بر مرکز شهر زنجان، در مساجد و بقعه متبرکه و … نماز ظهر عاشورا اقامه شد. در این مراسم قشرهای مختلف مردم اعم از پیر و جوان، کودکان و بانوان زنجانی حضور داشتند و در کنار مردان به یاد آخرین نماز امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان نماز را اقامه کردند.

همچنین در مسجد جامع زنجان و حسینیه اعظم زنجان هم امروز زیارت عاشورا و مراسمات عزاداری برگزار شد. از سوی دیگر از صبح امروز دسته‌های مختلف عزاداران حسینی از شهرها و روستاهای اطراف از چهارراه امیرکبیر تا امامزاده سید ابراهیم (ع) دسته عزاداری برگزار کردند.

پس از اقامه نماز حجت الاسلام حسینی در سخنرانی برای نمازگزاران گفت : ایام محرم ایام حماسه است ایام مقابله سپاه حق مقابل سپاه باطل است عزاداری ما در دهه اول محرم در زنجان به حماسی ترین شکل برگزار می‌شود دسته های عزاداری با علم و کتل یعنی با ابزار رزم برگزار می‌شود.

وی افزود: این شکل از عزاداری به عنوان اعلام آمادگی است و دلیل اینکه شیعه ۱۰ روز زودتر از شهادت امامشان عزاداری را شروع می‌کنند اولاً آماده شدن برای حماسه روز عاشورا و ثانیاً اینکه شیعه با تمام وجود می‌گوید( ما ترکناک یا حسین و لبیک یا حسین)

نماز با شکوه ظهر عاشورا در زنجان اقامه شدنماز با شکوه ظهر عاشورا در زنجان اقامه شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا