اخبارزنجان

حضور دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان در روستاها و رسیدگی به مسائل نمازی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان ،حجت الاسلام صبحی دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان با حضور دوره‌ای و مستمر در مساجد و روستاهای بخش ماهنشان از توابع زنجان و گفتگو با حاضرین و نماز گزاران این روستاها ، از مشکلات برپایی امر نورانی نماز اطلاع پیدا کرده و با همفکری و مشورت و استفاده از ظرفیت های موجود در روستا ، برای توسعه و رونق گرفتن هرچه بیشتر فرهنگ نورانی اقامه نماز در این روستاها همکاری و ارتباط دایمی  با ستاد اقامه نماز صورت میگیرد ،این روستاها شامل روستای دوز کند در بخش انگوران حاج عینک و روستای اچتاش میباشد.

حجت الاسلام صبحی یادآور شد: ان شا الله با حضور در نماز جماعات در مساجد و روستاهای این شهرستان در بخشهای انکوران و دندی ،با صحبت و گفتگو با اهالی نماز و پیگیری مسایل و مشکلات برپایی امر نماز در این روستاها و  با استفاده از ظرفیتهای ستاد اقامه نماز ،کمکی برای رونق بخشیدن به این امر مهم و رفع موانع و مشکلات برپایی نماز جماعت بتوانیم باشیم .

حجت الاسلام صبحی اضافه کرد :فعال بودن شورای اقامه نماز در روستاها  و مشورت و همفکری بین اهالی نماز در محیط روستا و توسعه امور فرهنگی و خلاقانه باید رونق بگیرد و مساجد به‌عنوان محور فرهنگی و عبادی روستا نقش فعال‌ترو پویاتری  ایفا کنند. حضور دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان در نمازهای جماعت و رسیدگی به مسائل نمازی روستاهای این شهرستان حضور دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان در نمازهای جماعت و رسیدگی به مسائل نمازی روستاهای این شهرستان حضور دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان در نمازهای جماعت و رسیدگی به مسائل نمازی روستاهای این شهرستان حضور دبیر ستاد اقامه نماز ماه نشان در نمازهای جماعت و رسیدگی به مسائل نمازی روستاهای این شهرستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا