اخبارکردستان

مصاحبه مدیر ستاد اقامه نماز استان با واحد خبر صدا و سیمای مرکز کردستان

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: سی و دومین اجلاس سراسری نماز با مشارکت استادان، پژوهشگران، فرهنگیان، شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، در روز یازدهم مرداد ماه اکبر عظیمی، مدیر این ستاد، با خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان مصاحبه کرد و این مصاحبه در بخش خبری «خبر کردستان» پخش شد.

در این مصاحبه، عظیمی از آغاز فراخوان سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز با موضوع «اقامه نماز، مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین و راهبردی» خبر داد و گفت: این اجلاس با مشارکت استادان، پژوهشگران، فرهنگیان، شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب مقاله علمی، تجربه زیسته، پوستر و سایر قالب‌های مرتبط تا پایان مردادماه ۱۴۰۴ از طریق سامانه noor.namaz.ir ارسال کنند. نتایج آثار برگزیده نیز ۱۵ مهرماه از طریق پایگاه www.namaz.ir اعلام خواهد شد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان همچنین با اشاره به آمادگی برای خدمت‌رسانی فرهنگی به زائران اربعین حسینی(ع)، از برگزاری جلسات با دستگاه‌های عضو کمیته ساماندهی فضاهای اقامه نماز خبر داد و اظهار داشت: بازدیدهای میدانی، هماهنگی‌های اجرایی و برنامه‌ریزی لازم برای تجهیز و آماده‌سازی مکان‌های اقامه نماز در مسیر زائران در حال انجام است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا