اخبارگلستان

جلسه مشترک ستاد اقامه نماز و اداره تعلیم وتربیت آموزش وپرورش گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گلستان، جلسه مشترک ستاد اقامه نماز و اداره تعلیم وتربیت آموزش وپرورش استان با حضور محمدی مدیر ستاد اقامه نماز، اعرابی رئیس اداره تعلیم و تربیت و سوسرایی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش، کارشناسان و مشاورامور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز در تاریخ بیست و پنجم تیرماه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف ارتقاء توانمندی و مهارت عملی مربیان مهدهای کودک به منظور انتقال صحیح مفاهیم نماز به کودکان تشکیل شد، مدیر ستاد اقامه نماز با اشاره به تفاهمنامه فی مابین ستاد اقامه نماز و آموزش و پرورش، بر اجرای دقیق برنامه های طبق اسناد بالادستی تأکید کرد.

وی گفت: در سال تحصیلی پیش رو برگزاری دوره های آموزشی ویژه مربیان و مدیران مهدهای کودک و همچنین معلمین پایه سوم ابتدایی از جمله انتظارات ستاد اقامه نماز می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا