اخبارکرمان

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بردسیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان،جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بردسیر روز سه شنبه بیست و هشتم مرداد ماه در محل فرمانداری شهرستان بردسیر برگزار شد.

دراین جلسه وفایی فرماندار شهرستان پیرامون اهمیت اقامه نماز در نظام اسلامی و تاکید بر اقامه نماز جماعت در ادارات و پیدا کردن راههایی جهت تشویق و جذب نوجوانان و جوانان به مسایل مذهبی و دادن آموزشهای لازم به خانواده ها مطالبی بیان داشت.

در ادامه حجت الاسلام  کرمانی امام جمعه شهرستان ضمن تسلیت ایام رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)در مورد اقامه نماز جماعت در ادارات و مساجد و ایجاد جاذبه های مساجد برای جلب نوجوانان و جوانان مطالب مبسوطی بیان کرد.

سپس رمضان زاده دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان گزارشی از فعالیتهای انجام شده از جمله هماهنگی‌های لازم با آموزش و پرورش برای برگزاری نشست‌های نماز برای دانش آموزان دختر و پسر به حد تکلیف رسیده ارائه کرد.

وی همچنین بر بازدید از نمازخانه های بین راهی با همکاری اداره بهداشت و راهداری بطور مستمر تأکید کرد.

رمضان زاده با اشاره به هماهنگی با حوزه های علمیه و اداره تبلیغات اسلامی جهت اعزام امام جماعت به ادارات و مدارس و تشکر از امام جمعه جهت حضور مستمر در مدارس سطح شهر و اقامه نماز جماعت با حضور دانش آموزان، از شهرداری و شورای شهر بابت نامگذاری یکی از بوستانهای شهر به نام بوستان نماز قدردانی کرد.

در پایان مقرر شد با هماهنگی شهرداری هر روز نمازمغرب و عشا به صورت جماعت در پارک شهر و پارک بانوان اقامه گردد.

برگزاری جلسه شورای اقامه نماز شهرستان بردسیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا