اخباراصفهانبوشهرچهارمحال و بختیاریفارسکهگیلویه و بویراحمدیزد

جلسه شورای برنامه ریزی منطقه سه ستاد اقامه نماز برگزار شد

قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: پیرامون نماز و مهدویت تاکنون بیش از یک هزار عنوان کتاب در کشور تالیف و منتشر شده است.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه شورای برنامه ریزی منطقه سه کشور به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری و با حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و مدیران استانهای اصفهان، یزد، بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد، در روز چهارشنبه، دوازدهم شهریورماه برگزار شد.

دکتر سید احمد زرهانی در این جلسه گفت: یکی از اقدامات موثری که در حوزه ترویج اقامه نماز اول وقت باید انجام داد، تالیف کتاب است.

وی افزود: کتاب پشتوانه معرفتی جامعه است و باید تا می‌توان در این حوزه به تالیف کتاب‌های تاثیرگذار و حمایت از این آثار اقدام کرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز، برگزاری اجلاس‌های نماز را از دیگر اقدامات موثر در همین راستا برشمرد و گفت: از ابتدای تأسیس ستاد اقامه نماز کشور تاکنون ۳۱ اجلاسیه برگزار شده است که هر یک آثار و برکات خود را داشته است و اکنون در آستانه برگزاری اجلاسیه سی و دوم به میزبانی شهرکرد هستیم.

دکتر زرهانی تاکید کرد: اجلاس از موضوعات کلیدی ستاد اقامه نماز است و اعتقاد ما براینست که با استخراج نکات کلیدی، مقالات و مطالب مهم از این رویدادها می‌توان گام‌های اساسی در جهت ترویج اقامه نماز برداشت.

وی با تاکید بر روشن نگه داشتن چراغ علم در حوزه نماز و مهدویت، تصریح کرد: اگرچه با محدودیت منابع اعتباری و‌ تعداد نیروی انسانی در ستاد اقامه نماز روبرو هستیم اما اهتمام حجت‌الاسلام قرائتی بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در جهت ترویج نماز در جای جای کشور است.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از انعقاد تفاهم‌نامه با ارتش و سپاه و پادگان‌ها در راستای ترویج نماز خبر داد و گفت: به دنبال این تفاهم‌نامه اقدام به اعزام نیرو در این مراکز می‌کنیم اما بی‌شک برای حصول نتیجه در کارهای فرهنگی باید زمان و فرصت داد.

لازم به ذکر است، استان گیلان میزبان سی و دومین اجلاسیه نماز با موضوع اقامه نماز، مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین و راهبردی است.

علاقه‌مندان به شرکت در فراخوان این اجلاس می‌توانند آثار خود را تا ۳۱ شهریور به پایگاه اینترنتی noor.namaz.ir مراجعه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا