
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز قم، شورای اقامه نماز پست بانک استان، در روز سه شنبه، بیست و پنجم شهریورماه، با حضور مدیر و کارشناس ستاد اقامه نماز برگزار شد.
مدیر ستاد اقامه نماز قم در این جلسه نماز را نه فقط یک فریضهی فردی، بلکه یک فرهنگ دانست و افزود: اقامه نماز فرهنگی است که اگر در فضای اداری و سازمانی نهادینه شود، میتواند زمینهساز صداقت، مسئولیتپذیری، و سلامت اقتصادی و اداری شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی عرب پور در ادامه با اشاره به جایگاه نماز در سیره ائمه اطهار(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) خاطر نشان کرد: در این زیارت نامه ها، نماز به عنوان نشان بندگی، ستون دین و معیار ایمان همواره مورد تاکید قرار گرفته است.
وی استفاده از ظرفیت سیستم های بانکی در ترویج فرهنگ نورانی نماز را مورد تاکید قرار داد و گفت: استفاده از سیستم های صوتی و تصویری در هنگام اذان، نصب المان ها و پوستر های نمازی در شعب، اقامه نماز اول وقت را به مراجعین متذکر خواهد شد.
مدیر ستاد اقامه نماز همچنین با اشاره به وظیفه دستگاه در خصوص کارکنان و خانواده ایشان اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقات کتابخوانی، دوره های آموزشی، ارسال پیام کوتاه، برگزاری جشن تکلیف از جمله اقداماتی است که به ترویج فرهنگ نماز در بین کارکنان و خانواده ها کمک می کند.
مدیر شعب پست بانک قم نیز در این جلسه با اشاره با تاکید بر اهمیت نماز و نقش آن در سلامت اداری و فردی، نماز را ستون دین دانست و گفت: بیشک یکی از مهمترین ارکان سلامت فردی و اجتماعی نماز است و در فضای اداری نیز، نقشی مؤثر در ارتقای اخلاق، افزایش بهرهوری، و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری دارد.
سعید ساعدی فر همچنین گزارشی از فعالیت های دستگاه در حوزه نماز ارائه کرد و افزود: در مجموعه پست بانک، همواره تلاش شده است تا فرهنگ نماز نه تنها به عنوان یک واجب دینی، بلکه به عنوان یک ارزش سازمانی در اولویت قرار گیرد.