اخبارسمنان

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سمنان، جلسه شورای اقامه نماز شهرستان سمنان به ریاست صمیمیان فرماندار شهرستان، در سالن اجتماعات فرمانداری در روز سی و یکم شهریور ماه برگزار گردید.

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الدین، مدیر ستاد اقامه نماز استان، از اهتمام و تلاش‌های صورت گرفته در زمینه توسعه فرهنگ نماز تقدیر کرد و بر لزوم تقویت برنامه‌های آموزشی و فرهنگی به‌ویژه در مدارس با توجه به آغاز سال تحصیلی تاکید کرد.

صمیمیان، فرماندار سمنان نیز با بیان اینکه در موضوع اقامه نماز در برخی بخش‌ها کوتاهی‌ صورت گرفته است، خواستار اقدام فوری و هماهنگ همه دستگاه‌ها در جهت تقویت نمازخانه‌ها و حضور حداکثری کارکنان و دانش‌آموزان در نماز جماعت شد.

در ادامه، عرب، مدیر اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان، گزارشی مبسوط از وضعیت اماکن و مساجد بین‌راهی ارائه کرد.

همچنین حجت‌الاسلام کوهساری، رئیس شورای دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری، گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی دفاتر در حوزه ترویج نماز ارائه داد.

نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله دادگستری، میراث فرهنگی، آموزش‌وپرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه و سایر ادارات مرتبط نیز به ارائه گزارش‌ها و برنامه‌های خود در حوزه اقامه نماز پرداختند.

در پایان جلسه،صمیمیان احکام اعضای جدید شورای اقامه نماز شهرستان سمنان را به آنان اعطا و بر تداوم جلسات و پیگیری مصوبات تاکید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا