آذربایجان شرقیاخبار

امضای تفاهم‌نامه بومی ستاد اقامه نماز آذربایجان شرقی با آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان روز دوشنبه تاریخ هفتم مهرماه با حضور حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز، همت زاده دبیر نماز نماز اداره و سایر اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز به بیان اهمیت و جایگاه فریضه الهی نماز از نگاه قرآن و عترت و اهل بیت پرداخت و گفت: وجود بیش از یکصد آیه در قرآن و نیز بیش از یک سوم احادیث و روایات معتبر شیعی در رابط با نماز را نشان از اهمیت بالای این واجب الهی است.

مدیر ستاد اقامه با برشمردن احادیث و روایاتی از پیامبر (ص) و ائمه معصومین (علیهم‌السلام) از نماز بعنوان ستون دین، راس اسلام، اولین سئوال در قیامت و عامل قبولی سایر اعمال یاد نمود و گفت: امام صادق (علیه‌السلام) نیز در آخرین لحظات عمر شریف خود فرمودند : شفاعت ما به کسی که نماز را سبک بشمارد نمی رسد.

در ادامه این نشست، همت زاده دبیر اقامه نماز ضمن تقدیر و تشکر از مدیر ستاد اقامه نماز، نماز را یکی از ارکان اصلی سلامت فرهنگی محیط‌های کاری دانست و اظهار کرد: محیط‌های فنی و تخصصی نیز نیازمند فضایی معنوی و روح‌افزا هستند و ما با تمام توان آماده همکاری در مسیر ترویج فرهنگ نورانی نماز هستیم تا کارمندان اداره از معنویت بهره کامل داشته باشند.

در پایان جلسه تفاهم‌نامه بومی سازی اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با ستاد اقامه نماز استان به امضای طرفین رسید.

امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا