آذربایجان شرقیاخبار

امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره بهزیستی با ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره بهزیستی استان با حضور حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز، فاطمه حسینی دبیر اقامه نماز و سایر اعضای ستاد در دفتر مدیریت روز سه‌شنبه تاریخ هشتم مهر ماه برگزار شد.

حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز، با بیان اینکه، نماز از آن جا که عالی ترین روش نزدیکی و قرب به سوی معبود می باشد، گفت: نماز دارای اثرات مختلفی می باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از اثرات نماز در انسان، افزایش آرامش و اطمینان خاطر اوست و آرامش روانی را به عبارتی می توان به عنوان مهمترین شاخص بهزیستی روانی به حساب آورد.

مدیر ستاد اقامه نماز افزود: چون یکی از اهداف انسان در زندگی رسیدن به رفاه شخصی و آرامش خاطر است از آن جا که نماز ذکر اکبر می باشد و سبب می شود که بشر به آرامش خاطر برسد آن را به عنوان یکی از فاکتورهای موثر در بهزیستی است.

فاطمه حسینی دبیر اقامه نماز بهزیستی بیان کرد: انسان وقتی با اقامه نماز به قرب الهی می رسد و لذت مناجات را درک می کند به بالاترین و بهترین آرامش روانی دست می یابد.

در ادامه این نشست با امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره بهزیستی و ستاد اقامه نماز استان به پایان رسید.

امضای تفاهم‌نامه بومی سازی اداره بهزیستی استان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا