اخبارلرستان

جلسه شورای اقامه نماز اداره‌ کل آب و فاضلاب استان لرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، امروز سیزدهم مهر ماه، جلسه شورای اقامه نماز اداره‌کل آب و فاضلاب استان لرستان  با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین چراغی، مدیر ستاد اقامه نماز استان، نورالدین نوریزدان مدیر عامل، و اعضای شورای اقامه نماز  در این اداره کل برگزار شد.

در ابتدای این جلسه،  مهدی بابایی پور دبیر ستاد  اقامه نماز این اداره گزارشی مختصر از فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه ترویج فرهنگ نماز ارائه داد و تأکید کرد: اداره‌کل آب و فاطلاب با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجموعه‌های تابعه، همواره در مسیر ترویج فرهنگ نورانی اقامه نماز تلاش کرده و اهتمام ویژه‌ای به اجرای برنامه‌های فرهنگی و معنوی داشته است.

حجت‌الاسلام چراغی نیز در سخنانی با اشاره به گستردگی جامعه مخاطب این اداره کل و زیرمجموعه‌های آن که تقریباً همه آحاد مردم استان را شامل می‌شود، اظهار داشت: برنامه‌ریزی دقیق و منسجم در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با توجه به توانمندی‌های مالی و جایگاه این مجموعه، می‌توان شاهد گام‌های مؤثری در اعتلای فرهنگ نماز در سطح استان بود.

در ادامه این نشست، سایر اعضای شورای اقامه نماز اداره کل نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود پیرامون راهکارهای ارتقاء و تقویت اقامه نماز در این مجموعه پرداختند.

وی با اشاره به اینکه نماز تنها عبادتی است که خداوند در قرآن به‌جای دستور «نماز بخوانید»، از «اقامه نماز» سخن می‌گوید، توضیح داد: اقامه نماز یعنی نه‌تنها خواندن نماز به‌صورت فردی، بلکه ایجاد زمینه و فضای اجتماعی برای نماز در خانواده، مدرسه، اداره و جامعه؛ مؤمن واقعی کسی است که اگر قدرت یابد، نماز را در جامعه اقامه کند.

چراغی گفت: اعتقاد قلبی ما این است که اگر بخواهیم فعالیت فرهنگی مؤثری در جامعه انجام دهیم، نخست باید در حوزه نماز به موفقیت برسیم.

در پایان از تعدادی از ائمه جماعت ادارات تابع تجلیل به عمل آمد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا