اخبارکرمان

نشست هم اندیشی مدیر ستاد اقامه نماز کرما با بانوان تأثیرگذار در حوزه علمیه خواهران کرمان تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان، روز پنج شنبه بیست و چهارم مهرماه، نشستی با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان و تعدادی از بانوان تأثیر گذار در امر نماز در محل حوزه علمیه فاطمیه خواهران تشکیل شد.

در این نشست بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید حجت الاسلام مهدی عربپور مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به آیات و روایات مطالب مبسوطی ارائه کرد.

وی در این خصوص گفت: روایات متعددی در زمینه نماز وجود دارد من جمله روایاتی از پیامبر اکرم که می فرماید:«الصلاه معراج المؤمن» یا (الصَّلاَهُ قُرْبَانُ کُلِّ تَقِیّ) و یا (قُرَّهَ عَینِی فی الصَّلاهِ) در پژوهششها و تحقیقات به این نتیجه رسیده ایم که خانواده برا مسأله نماز اصل است.

عربپور همچنین افزود:این تربیت از خانواده شکل می گیرد و ما باید ببینیم چه کنیم که خانواده ها به سمت نماز سوق پیدا کنند.

وی همچنین گفت:در این باره پیشنهاداتی شده است که اولیش این است در شورای اندیشه ورز شش کارگروه تشکیل شود و این کارگروها می تواند مؤثر باشد و دوم اجلاس استانی را که قرار هست برگزار شود موضوعش موضوع خانواده باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز کرمان ادامه داد: چیزی که در خانواده مؤثره مسأله فضای مجازی است،رسانه هست و تأثیراتی که رسانه دارد هست.

وی در خصوص کارگروه ها بیان داشت: این کارگروه ها عبارتند از علمی و پژوهشی،فضای مجازی،اقشار و گروه های مختلف،آموزشی و ارزیابی که می توانند به عنوان بازوی فکری شورای اندیشه ورز تلقی شوند.

وی افزود که اگر شما نماز را محکم کنید خیمه دین محکم خواهد شد.

نشسست مدیر ستاد کرمان با بانوان تأثیر گذار در امر نماز

نشسست مدیر ستاد کرمان با بانوان تأثیر گذار در امر نماز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا