اخبارخراسان جنوبی

نشست هم اندیشی شیوه های جذب جوانان و نوجوانان به نماز در آموزش و پرورش بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان جنوبی، بیست و چهارم مهر ماه نشست هم اندیشی شیوه های جذب جوانان و نوجوانان نماز با حضور حجت الاسلام  و المسلمین رحیم آبادی رئیس دفتر نماینده ولی فقیه استان، حسن آبادی کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد، علی نخعی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند،مدیران حوزه علمیه برادران و خواهران بیرجند در محل سالن جلسات اداره آموزش و پرورش بیرجندبرگزار شد.

در این نشست مدیر آموزش و پرورش بیرجند گزارشی از برنامه و فعالیت های فرهنگی و آموزشی با محوریت نماز که از ابتدای سال تحصیلی در مدارس اجرا شده است ارائه کرد.

در ادامه در خصوص برگزاری نشست های نمازشناسی ویژه دانش آموزان پسر و دختر، گفتمان های فرهنگ نماز شناسی برای والدین و مدیران و معلمین و هیات اندیشه ورز در مدارس، اجرای طرح نکو با عنوان(نماز،کار علمی و ورزش) درآئین صبگاهی  مدارس استان به مدت ده دقیقه و پیگیری اجرای تفاهم نامه نماز آموزش و پرورش بیرجند و ستاد اقامه نماز استان  وشیوه های جذب دانش آموزان به نماز و مسجد بحث و تبادل نظر شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا