اخباراردبیل

دیدار مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اردبیل، عبدی مدیر ستاد اقامه نماز به همراه کارشناسان این ستاد با پرویز اصغری معاون پرورشی اداره کل آموزش پرورش روز شنبه بیست و ششم مهر ماه دیدار و گفتگو کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش های آموزش و پرورش در زمینه ترویج فرهنگ نماز و همکاری با ستاد اقامه نماز در اجرای برنامه های فرهنگی آموزشی نماز در مدارس گفت:

آموزش و پرورش تنها وظیفه انتقال دانش و اطلاعات را ندارد، بلکه یکی از اصلی‌ترین کارکردهای آن تربیت انسان‌های متعهد، مسئول، اخلاق‌مدار و اجتماعی است.

عبدی گفت: آموزش و پرورش اگر فقط بر بعد آموزشی تمرکز کند، کارکرد اصلی خود را از دست می‌دهد، لذا نقش معاون پرورشی مدارس در تربیت نمازی دانش‌آموزان بسیار کلیدی و مؤثر است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل در ادامه اظهار داشت: معاون پرورشی با برنامه‌ریزی صحیح، نظارت مداوم، ایجاد انگیزه و همکاری همه جانبه با دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها نقش مهمی در نهادینه کردن فرهنگ نماز و پرورش نسل متدین و پایبند به ارزش‌های دینی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به تفاهم نامه منعقده وزارت آموزش و پرورش با ستاد اقامه نماز بر ضرورت اجرای دوره های آموزشی نماز برای فرهنگیان، مربیان، معلمان و ائمه جماعت  مدارس تأکید کرد و افزود:

ستاد اقامه نماز با بهره گیری از اساتید مرکز تخصصی نماز این آمادگی را  دارد که دوره های آموزشی مندرج در تفاهم نامه را در تمامی مناطق و نواحی استان برگزار نماید.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان اردبیل هم در این دیدار ضمن سپاس از همکاری شایسته ستاد اقامه نماز با آموزش و پرورش در راستای اجرای برنامه های ترویج نماز در مدارس اظهار داشت:

 اولویت اصلی آموزش وپرورش نماز است و این مهم مورد تأکید مقام عالی وزارت نیز می باشد.

پرویز اصغری در این دیدار ضمن استقبال از برگزاری دوره های تخصصی آموزشی نماز برای معلمان و فرهنگیان گفت: تمام ظرفیت مجموعه آموزش و پرورش استان در اختیار توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در مدارس است.

دیدار با معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا