اخبارالبرز

مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز با رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز با حجت الاسلام والمسلمین کمالی دهقان رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان در بیست و هفتمین روز از مهرماه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین مرادی ضمن اشاره و پیاده کردن رهنمود های مقام معظم رهبری به اجلاس سراسری نماز و همچنین بر اهمیت همکاری میان ستاد اقامه نماز و مرکز رسیدگی به امور مساجد تأکید کرد و از رئیس امور مساجد خواست تا دیدگاه‌ها و نکات خود را در این زمینه بیان کند.

وی در ادامه با تشریح فعالیت‌های ستاد اقامه نماز و همچنین گزارشی از اقدامات ستاد در حوزه امور بانوان ارائه کرد و گفت: دوره‌های آموزشی تخصصی تربیت مربی نماز در استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از شرکت‌کنندگان را بانوان تشکیل دادند که این امر بیانگر نقش مهم زنان در ترویج فرهنگ نماز است.

در ادامه، خانم اکبری به عنوان مسئول امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز استان نیز گزارشی از روند برگزاری دوره‌های تخصصی مربی نماز و فعالیت رابطین خواهر در دستگاه‌های اجرایی ارائه کرد.

در بخش دیگری از این دیدار، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد ضمن تشریح مأموریت‌ها و فعالیت‌های این مرکز، همکاری نزدیک میان دو نهاد را ضروری دانست و گفت: وظیفه ستاد اقامه نماز بسیار سنگین است و باید خروجی آن تربیت نسلی باشد که با عشق و معرفت به نماز روی آورد.

در پایان این نشست، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای در راستای اجرای برنامه‌های مشترک میان ستاد اقامه نماز و مرکز رسیدگی به امور مساجد منعقد شود که به صورت جداگانه واحد خواهران و برادران اجرا شود و از طرح سه میم هم در آن استفاده شود و همچنین میز گفت‌وگو و پاسخگویی به شبهات دینی با حضور مربیان تخصصی در سطح مساجد و محلات و مدارس استان تشکیل گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا