
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، در راستای ترویج فرهنگ نماز و بررسی شیوه های مؤثر در دعوت نسل نوجوان به این فریضه الهی، نشست تربیتی با حضور حجت الاسلام والمسلمین اکبری استاد حوزه و دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فریدن روز سهشنبه بیست آبان ماه در مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) شهر داران از توابع شهرستان فریدن برگزار شد.
نشست تربیتی که با حضور طلاب خواهر حوزه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار شد، با محوریت نقش نماز در تربیت نسل نوجوان و بررسی راهکارهای دعوت مؤثر به نماز، فضای علمی و صمیمانه ای را برای تبادل نظر و بهره مندی از تجربیات فراهم ساخت.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری با تأکید بر اهمیت دوران نوجوانی در شکل گیری شخصیت و هویت فرد، بیان داشت: نوجوان باید احساس کند که نماز، بخشی از شخصیت و ارزش وجودی اوست.
دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان فریدن با اشاره به حساسیت این دوره سنی، بر ضرورت پرهیز از اجبار و فشار در دعوت به نماز تأکید کرد و افزود: دعوت به نماز باید بر پایه اصل تدریج، احترام و آرامش صورت گیرد و توبیخ و تحکم نه تنها مؤثر نیست، بلکه ممکن است موجب دل زدگی نوجوان از مفاهیم دینی شود.
وی در ادامه، الگو دهی عملی و رفتار زیبا را از مؤثرترین شیوه های دعوت دانست و گفت: نوجوانان بیش از آنکه تحت تأثیر گفتار باشند، از رفتار و منش اطرافیان الگو میگیرند و اگر مربی یا والدین خود اهل نماز باشند و این عمل را با آرامش و عشق انجام دهند، نوجوان نیز به صورت طبیعی به آن گرایش پیدا خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری همچنین به اصل احترام و اعتدال در تعامل با نوجوانان اشاره کرد و هشدار داد که مقایسه کردن نوجوان با دیگران یا استفاده از تنبیه، میتواند منجر به واکنش های منفی عاطفی و حتی گاه دوری از ارزش های دینی شود.
وی ادامه داد و گفت: مربی باید برای نوجوان یک مرجع امن باشد؛ کسی که نوجوان بتواند بدون ترس از قضاوت با او گفتگو کند، سؤالاتش را مطرح نماید و دغدغه هایش را در میان بگذارد.
در ادامه این نشست طلاب حاضر به بیان دیدگاه ها و سؤالات خود پرداختند و بر لزوم استمرار چنین جلساتی برای ارتقاء سطح تربیتی و مهارتی طلاب در مواجهه با نسل نوجوان تأکید کردند.



