اخبارکردستان

شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد

رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان: در حوزه برنامه های فرهنگی اولویت نخست باید نماز باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، بیست و یکم آبان ماه شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان استان با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان، مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دبیر شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان گزارشی از برنامه‌های مرتبط با ترویج و اقامه نماز در دانشگاه ارائه کرد.
سپس ارکیان، رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان، با اشاره به اهمیت کار فرهنگی در دانشگاه گفت: کار فرهنگی مؤثر، زمینه‌ساز دوری از فساد و فحشاست و خداوند در قرآن، نماز را راه رسیدن به این هدف معرفی کرده است؛ بنابراین در حوزه فرهنگی، اولویت نخست باید نماز باشد. محور بسیاری از برنامه‌های فرهنگی دانشگاه نیز مسجد دانشگاه فرهنگیان است که از برکت این فریضه الهی شکل گرفته است.
در ادامه، عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان، ضمن قدردانی از فعالیت‌های دانشگاه فرهنگیان در حوزه نماز اظهار کرد: از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان انتظار می‌رود نه‌تنها خود اهل نماز باشند، بلکه در آینده به عنوان معلم، دانش‌آموزان را با نماز آشنا کرده و الگوی عملی اقامه نماز برای آنان باشند.
او همچنین توضیحاتی درباره برگزاری دوره آموزشی معراج و زمان‌بندی اجرای آن با همکاری ستاد و دانشگاه ارائه داد و درباره تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فرهنگیان و ستاد اقامه نماز استان گفت: علاوه بر برنامه‌های مصوب، لازم است با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های ابتکاری نیز در این حوزه اجرا شود.
در پایان جلسه نیز سایر اعضای شورا به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادها و نظرات خود برای ارتقای فعالیت‌های نماز در دانشگاه پرداختند.
شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد شورای اقامه نماز دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا