اخبارکرمان

نشست هم اندیشی دبیر ستاد اقامه نماز بم با ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد شهرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان،به منظور توسعه و ترویج فرهنگی و نورانی نماز، روز دوشنبه دهم آذر ماه نشست هم اندیشی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بم با تعدادی از ائمه جماعات و هیئت امناء مساجد و به  جهت بهتر برگزار شدن نماز جماعت و برنامه ریزی مراسم معنوی اعتکاف در مساجد برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام علی آبادی  دبیرستاد اقامه نماز شهرستان  برضرورت و برنامه ریزی جهت آماده سازی مطلوب مساجد در محل اعتکاف در مساجد تاکید کرد.

علی آبادی  با اشاره به اهمیت جهاد تبیین تصریح کرد: اهمیت و جایگاه مسجد در نظام اسلامی و ضرورت رسیدن مسجد به محور جامعه اسلامی را تشریح نمود و با بیان اینکه قرارگاه گفتمان اسلامی مسجد است افزود: باید تلاش کنیم اقشار مختلف جامعه را در مسجد حمایت و هدایت کنیم.

دبیرستاد اقامه نماز بم بیان داشت: رکن مسجد امام جماعت مسجد است و امام جماعت مسجد باید با ارتباط با خانواده ها و معتمدین نسل نونهال و نوجوان و جوان را جذب کند.

نشست هم اندیشی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بم با ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد شهرستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا