اخبارسمنان

جلسه شورای اقامه نماز شهرستان مهدی‌شهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سمنان،جلسه شورای اقامه نماز شهرستان مهدی‌شهر با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، فرماندار شهرستان مهدی‌شهر، امامان جمعه شهرهای مهدی‌شهر، شهمیرزاد و درجزین و اعضای شورای اقامه نماز این شهرستان در روز هفتم دی ماه برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا شمس‌الدین، مدیر ستاد اقامه نماز استان سمنان، با اشاره به اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ نماز، بر ضرورت توجه ویژه به اقامه نماز در مدارس، ادارات و اماکن عمومی تأکید کرد.

شمس الدین گفت: توجه به نماز مدارس، حضور فعال ائمه جماعات در محیط‌های آموزشی و همچنین توسعه و تکمیل مساجد بین‌راهی از اولویت‌های مهم ستاد اقامه نماز در سطح استان است که نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها می‌باشد.

وی افزود: اقامه نماز به‌ویژه در سنین کودکی و نوجوانی، نقش مهمی در تربیت دینی و شکل‌گیری هویت معنوی نسل آینده دارد و لازم است مدیران و مسئولان شهرستان با برنامه‌ریزی منسجم، زمینه حضور پررنگ نماز جماعت در مدارس و ادارات را فراهم کنند.

در ادامه خدادادی، فرماندار شهرستان مهدی‌شهر، ضمن تأیید مباحث مطرح‌شده، نماز را محور سلامت معنوی جامعه دانست.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی شهرستان موظف‌اند شرایط مناسب برای اقامه نماز جماعت را در ادارات فراهم کنند و فرمانداری نیز از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مرتبط با نماز، به‌ویژه در حوزه مدارس و فضاهای بین‌راهی، حمایت خواهد کرد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین عامری، امام جمعه مهدی‌شهر، در سخنانی نماز را ستون دین و عامل وحدت و آرامش اجتماعی دانست و گفت: اگر نماز در جامعه به‌درستی اقامه شود، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت و لازم است همه مسئولان با عمل و حضور خود در نماز جماعت، الگویی عملی برای مردم به‌ویژه جوانان باشند.

در پایان این جلسه، بر لزوم تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، ائمه جمعه و شورای اقامه نماز شهرستان و پیگیری مستمر مصوبات در راستای ارتقای فرهنگ نماز در سطح شهرستان مهدی‌شهر تأکید شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا