اخبارکرمان

نشست دانشجویی با موضوع نماز در شهرستان بم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کرمان، نشست دانشجویی با موضوع پرسش و پاسخ به شبهات مربوط به نماز با حضور دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بم  روز دوشنبه هشتم دیماه در سالن دانشگاه علوم پزشکی شهرستان برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام علی آبادی  دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بم به ضرورت تبیین ارزش و اهمیت نماز برای جامعه به ویژه دانشجویان و جوانان تاکید کرد.

علی آبادی بیان داشت: نماز باید در وقت مقرر و به نحوه ای  اقامه شود که عامل ترویج آن باشد.

وی در ادامه افزود: ترغیب دانشگاهیان به ویژه دانشجویان و جوانان برای حضور در نماز جماعت دانشگاه به صورت جدی بایددنبال‌ شود.

علی آبادی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا اهمیت و ارزش واقعی نماز را برای جامعه و به خصوص جوانان نشان دهیم.

دبیر ستاد اقامه نمازشهرستان بم گفت: نماز باید به‌عنوان رکن هویت فرهنگی دانشگاه دیده شود و در همه طرح‌ها و برنامه‌ها حضور پررنگ داشته باشد.

برگزاری نشست دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا