دوره آموزش نماز ویژه روحانیون گروه صنعتی انتخاب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، به همت ستاد اقامه نماز استان اصفهان و مسئولان فرهنگی گروه صنعتی انتخاب با هدف توسعه و ترویج فرهنگ نماز در محیط های کاری، دوره آموزش نماز ویژه روحانیون گروه صنعتی انتخاب روز پنجشنبه بیست و پنجم دی ماه با تدریس حجت الاسلام والمسلمین ولیخانی مدیر مرکز تخصصی نماز قم و حجت الاسلام والمسلمین کاظمی استاد مرکز تخصصی نماز برگزار شد.
این دوره با هدف خودکفائی و دانش افزائی مبلغین گروه صنعتی انتخاب ویژه ۲۴ نفر از ائمه جماعات این مجموعه برگزار شد تا مبلغین و مبلغات در مجموعه فعالیت های تبلیغی خود را در کلیه واحدهای تولیدی انتخاب بتوانند این آموزش ها و مفاهیم را منتقل سازند.
گروه صنعتی انتخاب با داشتن بیش از ۳۰۰۰ نفر نیروی کار تمام وقت و با اقامه ۱۷ نماز جماعت در طول شبانه روز پرمخاطب ترین واحد کارگری در استان اصفهان محسوب می شود که تمامی ائمه جماعات مشغول در این کارخانه با هدف خودکفائی و ارتقاء سطح دانش و بینش نسبت به موضوعات نماز در این دوره شرکت تا بتوانند مخاطبین پرشمار خود را در موضوع نماز راهنمائی کنند.
در دوره آموزش نماز ویژه روحانیون گروه صنعتی انتخاب حجت الاسلام والمسلمین ولیخانی و حجت الاسلام والمسلمین کاظمی به موضوع شیوه های دعوت فرزندان به نماز، نماز در محیط کار و نماز و روانشناسی رشد پرداختند.
اساتید مرکز تخصصی نماز با تأکید بر اینکه برای دعوت مؤثر به نماز، علاوه بر محتوای مناسب، نیازمند روش ها و مهارت هایی هستیم که باید با مطالعه و تمرین کسب شوند، سه محور اصلی ویژگی های دعوت کننده، ویژگی های دعوت شونده و ارتباط مؤثر را مورد بحث قرار دادند.
حجج الاسلام کاظمی و ولیخانی بیان کردند: روحانیون تنها به اقامه نماز جماعت بسنده نکنند، بلکه با کارمندان و مدیران ارتباط دوستانه و صمیمی برقرار کرده و در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و مشاوره ای نیز نقشآفرینی کنند.






