
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، نشست آموزشی سبک زندگی اسلامی و تصحیح قرائت نماز ویژه بانوان محلات، روز سه شنبه سی ام دی ماه با حضور مریم صالحی مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز استان با هدف توسعه و ترویج فرهنگ نماز در بین خانواده ها در مسجد حجت ابن الحسن (عج) شهرستان اراک برگزار شد.
در این نشست مریم صالحی مطالبی را در خصوص اهمیت نماز در خانواده ها بیان کرد و گفت: نماز یکی از ارکان دین اسلام است که بر همه ما واجب است، پس والدین برای تشویق این فریضه الهی در بین فرزندان باید خودشان اهل نماز باشند و دغدغه این امر را داشته باشند تا الگوی خوبی برای کودکان باشند.
وی افزود: برگزاری نشست ها و دوره های آموزشی آداب و اسرار نماز و شیوه های دعوت فرزندان به نماز در مساجد باید رونق پیدا کند، چرا که این کار نقش مهمی در نهادینه کردن اقامه نماز به ویژه نماز جماعت و سبک زندگی اسلامی، در بین خانواده ها دارد.
مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز استان مرکزی گفت: والدین باید با استفاده از روش های موثر و با زبانی خوش کودکان را به نماز دعوت کنند و از تندی با آنها پرهیز کنند، چرا که این کار نتیجه عکس خواهد داشت و فرزندان از اقامه نماز دوری خواهند کرد.
صالحی در ادامه مطالبی را در خصوص احکام و ارکان نماز و شیوه های دعوت و جذب فرزندان به نماز برای مادران بیان کرد و گفت: یکی دیگر از راه های موثر جذب کودکان به نماز، حضور آنها همراه با والدین برای اقامه نماز جماعت در مساجد است.



